Comentarii pe articolul Munca-i rupta din Rai: Vezi povestea unei intreprinzatoare, cititoare Wall-Street.ro


Lenea si hotia la romani

Yrian la 31 August 2011, ora 19:45
Ce ziceti ? Nu are dreptate ? Sau va simtiti cu musca pe caciula .
Nu avem motive sa ne miram ca demnitarii fura ca-n codru cand au plecat dintre noi si au aceleasi metehne ca si restu. Se pare ca ultimele generatii crescute in Romania comunista si capitalista au hotia in sange, Iar despre educatia copiilor nu poate fi vorba cand parintii si profesorii au un caracter atat de dubios.
Croitoru Elena Daniela la 2 Septembrie 2011, ora 01:06
Sunt complet de acord. Au ramas sintagme de pe vremea comunista care persista in mod bizar si in zilele noastre, intr-o piata capitalista. Pentru multe persoane, in mare parte din orase mai mici, inca este mai important cu ce poti pleca de la locul de munca decat salariul obtinut. Deci, prada este prima pe lista. Un alt lucru interesant este lipsa de interes atunci cand vine vorba de a-si pierde locul de munca, desi este singura sursa de venit. Se pare ca suntem un popor FOARTE mandru. Iarasi, acest lucru se bazeaza pe o gandire socialista care sustine ideea ca statul trebuie sa aiba grija de noi. Exact cum spunea doamna din articol, de ce sa muncesc daca pot sa-mi iau ajutor social. Adevarul este ca multi dintre noi, in momentul de fata inca sunt niste puturosi cu foarte mari pretentii. Iar in cazul consumului de bauturi alcoolice la locul de munca, consider ca ar trebui reglementat acest lucru in codul civil, deoarece fara o inasprire majora a posibilelor pedepse pentru aceste actiuni, schimbarea situatiei de facto se va schimba mult prea tarziu! Si ca o completare, am 23 de ani si lucrez pentru o firma.

  Inapoi la articolul Munca-i rupta din Rai: Vezi povestea unei intreprinzatoare, cititoare Wall-Street.ro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile