Comentarii pe articolul Basescu vrea desecretizarea contractului pentru Rosia Montana


Telegondola aurului

Moesia la 31 August 2011, ora 21:00
Spuneam ca tocmai Blanculescu (care se vede ca este bine bagat in aceasta afacere) si directorul Corporatiei Rosia Montana, ne strigau, pe la Realitatea Tv , ca nu exista contract semnat .

Acum aflam - tinta pentru prosti - ca ar fi unul de prin !!!

Oare cine era ministrul economiei atunci ?

Si ni se mai spune ca este de acord cu desecretizarea insusi maria sa.
Asa cum ne-a spus si despe Apa Nova. Si cate si mai cate .. Ce conteaza ca, nici pana in prezent, nu exista contractul cu Apa Nova desecretizat . Conteaza ca a spus....

Intrebarea ce se pune este de ce se cheltuiesc bani pe telegondole, patinoare, stadioane si mai nou pe parcuri in mijlocul naturii satesti (facute cu bani mult mai multi decat in alte tari) si nu s-au invesit bani pentru utilaje sa scoatem noi aurul tarii noasre, daca-l arde atat de mult pe Base ?

De ce este el atat de interesat ? Sa fi fost oare careva care sa fi luat niscai comisioane grase si promisiunea data este datorie curata ? Ma intreb si eu, pentu ca mirosul se simte de la o posta... Nu posta aia care urmeaza sa fie si ea data... pe NIMIC!

  Inapoi la articolul Basescu vrea desecretizarea contractului pentru Rosia Montana

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile