Comentarii pe articolul Ce sanctiuni risti daca folosesti sau distribui software piratat


Articol bun, editor neatent!

Bertea Bogdan la 1 Septembrie 2011, ora 13:42
In principiu sunt de acord cu ceea ce spune doamna avocat, dar sa nu uitam ca in Romania, domeniul IT este inca la inceput, constientizarea consumatorului lasa de dorit si astfel toata lumea pierde.

Inclusiv noi care, IT'sti fiind trebuie sa suportam intrebari de genul:
Pentru laptopul acesta trebuie sa-mi iau si tastatura?

Bun articol in principiu, pacat de editor ;)
Radu Radu la 5 Septembrie 2011, ora 18:52
Daca un program sub licenta este instalat pe un calculator iar utilizatorul nu-l foloseste intr-o activitate economica, deci nu scoate bani din folosinta lui, NU este un motiv ca acel utilizator sa fie pedepsit! Daca producatorul software-ului nu l-a protejat indeajuns de bine, atunci sa-si asume riscul folosirii programului fara acordul sau! Este foarte bine stiut ca acesti producatori de software lasa cu buna intentie (cititi - rea credinta) brese de securitate pentru ca soft-ul lor sa fie folosit la scara larga, deoarece majoritatea utilizatorilor invata programul "din mers", fara a merge la un curs pentru acest motiv. Cum sa cumpere programul daca nu stie exact cum functioneaza? Legea nu-i buna daca nu obliga si producatorul la un nivel de securizare al programului astfel incat sa fie greu de "spart". Cine nu-si protejeaza creatia, nici pretentii nu poate avea la despagubiri in caz de piratare, nu?

  Inapoi la articolul Ce sanctiuni risti daca folosesti sau distribui software piratat

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile