Comentarii pe articolul Atentie, manageri! Cresc fraudele in companii


In foto este Kemal Ozmen si nu Jimmy Helm

Gabriel Stefanescu la 2 Septembrie 2011, ora 08:56
S-a strecurat o erore privind persoana din foto.
Dl Kemal Ozmen este director la KPMG si membru al ACFE Romania (asociatia expertilor de frauda certificati). Asociatia este cu sediul in SUA SI O PARTE DIN MEMBRII FILIALEI DIN ROMANIA SUNT CERTIFICATI IN SUA.
Cunosc situatia fiind in bordul asociatie din Romania.
Din pacate asociatia nu este folosita si cuvantul frauda supara autoritatile desi termenul are o raspandire globala si este bine definit in standardele internationale de profil, doar legislatia din Romania evita acest termen (lipseste din Codul Penal).
Articolul este excelent si binevenit pentru acesta perioada. O discutie cu expertii din ACFE Romania ar deschide perspectivele unei dezbateri ample pe fenomenul fraudei. Firmele romanesti sunt total nepregatite in acest domeniu fiind victimele unei adevarat flagel in timp ce firmele cu actionariat strain sunt mai atente si angajeaza specialisti pentru identificarea riscurilor de frauda si prevenire.
Claudiu Vrinceanu la 2 Septembrie 2011, ora 10:02
Domnule Gabriel Stefanescu, Multumim pentru comentariu. Asa e, fotogragia il iluseaza pe dl. Kemal Özmen.

Am corectat.

  Inapoi la articolul Atentie, manageri! Cresc fraudele in companii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile