Comentarii pe articolul Roubini se intoarce: China se va prabusi. Brazilia va avea probleme!


previziuni a la Roubini

Parvu Anton la 2 Septembrie 2011, ora 13:46
Roiubini ::ce DAR de a spune ceva ce se pliaza ca pe o sfera : privesti din afara , vezi rambleul pozitiv , privesti din interior , vezi debleul , negativ , iar neplierea pe propriile pareri o pui pe seama orientarii tale , gresite , fata de sfera subiectului .
Tudoran Constantin la 2 Septembrie 2011, ora 21:25
Pai atunci, daca e asa de tare sa ne spuna ce trebuie facut ca sa evitam "Apocalipsa economica". Sigur, asemenea declaratii nu fac decat sa subrezeasca o situatie deja subreda. Nu ca alte declaratii ar intari-o. Dar nici asemenea declaratii n-o ajuta (pe situatie, vreau sa spun...) :)). Doar o intrebare domnu' Roubini (suna la fel ca Houdini... o fi tot vreun fel de magician si asta...): O SA MURIM? Vine sfarsitul lumii asa cum o cunoastem? Da? Pai atunci n-are rost sa ne mai agitam... Nu? Pai atunci de ce sa ne mai agitam... Sa asteptam sa vedem ce va urma.... Hai domnu' Roubini... Putin optimism ce dracu!!!!

  Inapoi la articolul Roubini se intoarce: China se va prabusi. Brazilia va avea probleme!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile