Comentarii pe articolul Surprinsi pe strada: Ce haine poarta corporatistii la birou


Inacceptabil

Adrian Mihai la 2 Septembrie 2011, ora 17:03
Singurul lucru care am reusit sa il observ este ca tinuta de BIROU este inadmisibila. Vreau sa spun ca prima infatisare este cea mai importanta, iar unii dintre cei de aici nu respecta aceasta regula. Primul la care ma refer este Agentul de vanzari, Fabian cred ca se numeste. Din puntul meu de vedere este inadmisibil ca un agent de vanzari sa se incalte cu sandale. Al doilea, un avocat la blugi si cravata, din nou este destul de ciudat. De ce spun asta? Am si motive. In alte tari 90% dintre agentii de vanzari si avocati sunt OBLIGATI de propria firma sa mearga imbracati in costum, vor nu vor. Asta da impresia de seriozitate in primul rand.
A te imbraca de calitate nu inseamna a cheltui sume inimaginabile. Eu de exemplu, de pe internet imi fac hainele de birou la comanda, ca de ex. pe itailor.com sau alte site-uri asemanatoare. Trimiti marimile si se face dupa vointa ta. Plus de asta iti pui si numele sau insigna personala pe camasa.
Daca tot vrem sa intram in randul occidentalilor prima data ar trebui sa ne imbracam mai serios la munca, sa ne trateze ca atare.
la 5 Septembrie 2011, ora 07:05
Poate ca nu erau in timpul programului ci in concediu

  Inapoi la articolul Surprinsi pe strada: Ce haine poarta corporatistii la birou

Setari Cookie-uri