Comentarii pe articolul Chinezii care au facut cea mai mare hidrocentrala din lume vor proiecte in Romania


de ce numai chinezii ne pot face hidrocentrale !

Moni la 3 Septembrie 2011, ora 10:44
unde sint proiectantii nostrii ???Am devenit o colonie a chinezilor americanilor si alte natii ???proiectantii nostri sint someri ???noi pe timpul comunistilor am construit hidrocentrale la Bicaz portile de fier iar acum chemam chinezi !!!Cine ne tradeaza in halul asta ???
Oprican Marius la 3 Septembrie 2011, ora 11:04
sincer sa fiu , cand om fi in stare sa face ceva fara a se strica si o sa ne respectam cotractele atunci o sa muncim ....
aia au facut o centrala care are puterea de 3 ori mai mare decat toate ale noastre la un loc , si lucreaza si mai ieftin si mai inteligent ... pt ca la ei exista pedepse criminale pentru cei care delapideaza fonduri sau alte chestii ...
Podasca Vasile la 3 Septembrie 2011, ora 11:06
Cum cine ne tradeaza?
Gashca de politicieni stupizi si obtuzi care a invadat scena politica a Romaniei dupa '89 !!

Dar trebuie spus ca si "boborul" n-a avut nicio reactie la distrugerea economiei romanesti,i-a lasat pe acestia sa-si faca de cap.

Velciov Iani la 3 Septembrie 2011, ora 11:34
Aceasta companie e un constructor care cauta de lucru......
Problema primara este ca nu sunt bani de hidrocentrala ,mai intai trebuie gasiti banii si apoi contractat constructorul, oricare ar fi el....
Gura Ovidiu la 3 Septembrie 2011, ora 11:52
De ce dracului am uitat cum se construiesc hirocentralele, ca doar portile de fier 1 si 2 nu au fost construite de chinezi !
Cum se face ca si chinezi au invatat la scoala in Romania si acum vin sa ne dea nou lectii de constructii ?
O solutie ar fi dupa legenda mesterului Manole, sa-i zidim pe unii politicieni post-decembristi in betonul de la viitoarea centrala nucleara !!!
Mimi la 3 Septembrie 2011, ora 13:58
aderati la asociatia celor saraciti si umiliti trimitind un E-mail la mun_roman@yahoo.com
Sanderoalex la 3 Septembrie 2011, ora 14:13
am lucrat ca inginer la UCM Resita,singura din RO care face echipamente hidro,chiar n secția care face partea de turbina.aici s-au fcut cam toate echipamentele care opereaz in RO,inclusiv 3 turbine ptr Porțile de Fier 1, cci restul de 3 le-au fcut rusii.tot aici s-a fcut retehnologizarea PdF1, mpreuna cu VATech Hydro Sulzer.am fcut in secție componente inclusiv ptr china.sunt in continuare proiectanți pricepuți aici,cu vasta experienț.problema cu hidrocentrala de la tarnița e ca tine de problema...portocalie.se preconizeaz o hidrocentrala de puterea PdF 1, n condițiile n care avem surplus de energie. n plus,se vrea o hidrocentral cu grup de pompaj n amonte(practic urc noaptea cu un grup de pompare apa napoi n lac),care s toace energia produs noaptea la Cernavod,n loc s se termine zecile de hidrocentrale ncepute,iar energia de la Cernavod s se dea ieftin ptr uz casnic i chiar industrial.practic "bieții deștepți" vor s aib curent scump la vnzare produs ziua folosind curentul ieftin noaptea.asa c hidrocentrala asta are menirea s umple buzunarele smecherilor,i nu s aib populația acces la curent ieftin.practic statul cheltuie bani,i nu puini,ca s fac bieii portocalii i nu numai bani.
Someru Ioan la 3 Septembrie 2011, ora 14:23
Consider ca si romanii pot realiza sistemele hidrotehnice asa cum au fost realizate foarte multe pana in anii 1990.Dar sa va mai spun ceva ! Companiile de constructii care realizau asa ceva inainte de 1990 erau conduse de specialisti si nu ca acum de niste incompetenti care pun interesele propri in fata lucrarilor ce trebuiesc realizate (vezi SC Hidroconstructia SA) care:
-pe meseriasii buni ii platesc foarte rau si de aceea ii parasesc;
-tin foarte multi consilieri care habar nu au pentru ce sunt platiti;
-directorii de sucursale impreuna cu conducerea de la Bucuresti au numeroase beneficii(case,salarii imense);

  Inapoi la articolul Chinezii care au facut cea mai mare hidrocentrala din lume vor proiecte in Romania

Setari Cookie-uri