Comentarii pe articolul Sorin Oprescu: Gazonul a fost acceptabil fata de cum ma asteptam sa fie


Cum ar fi fost cu Argentina?

Kiritescu Mircea la 7 Septembrie 2011, ora 11:48
Zic si eu...
daca aseara, la 30 de zile dupa meciul anulat cu Argentina, terenul (ca sa nu zic gazonul) a fost... ma intreb: cum ar fi fost meciul cu Argentina?
Daca iarba "nu s-a prins" dupa 60 de zile (cine a impiedicat stropirea ei daca nu a plouat???) cum ar fi arata ea atunci... dupa 10 minute de joc ?!

Ce zic "conducatorii nostri" despre situatia care s-ar fi creat atunci? FRF, primar, ministra turismului... Ce ar fi ca cel care a pus gazonul sa plateasca... asa cam 1.000.000. euro daune???

Inca odata reusim sa compromitem orice idee... si mai vrem turisti cand ne batem joc de tot ce pute... iar apoi ne plangem !
Borbei Flaviu la 8 Septembrie 2011, ora 12:29
Hai mai fiti si voi putin cu capul pe umeri, iarba nu arata ca nu a fost udata suficient ,ambientul si microclimatul de incinta a stadionului nu aveau sa influenteze in asa mare masura calitatea ierbii (refuz sa-i spun gazon),si principala vina o poarta firma italiana ca nu a reclamat spaga si comisioanele angajate de firma partenera romana a lui Oprescu (fratele...sper sa nu gresesc). Deci pe scurt coruptia si spaga la toate nivelele sunt de vina la tot ce s-a intimplat.

  Inapoi la articolul Sorin Oprescu: Gazonul a fost acceptabil fata de cum ma asteptam sa fie

Setari Cookie-uri