Comentarii pe articolul Cu ce te confrunti ca manager la stat? Curtea de Conturi, DIICOT si alte reclamatii


Cu ce te confrunti ca manager la stat?

la 8 Septembrie 2011, ora 23:07

Un manager privat cred ca nu va mai accepta ca dl.Ioan Folescu sa livreze energie electrica in valoare de 200 milioane euro unei companii rau platnice. Aceste companii (CFR, Oltchim si altele) sunt gauri negre de ani de zile, deci Electrica cunostea situatia si totusi livra energie electrica. De ce? Pentru ca asa se hotara la un anumit nivel? Sau nu avea cui livra energia? In cazul unui manager privat, acesta nu va mai accepta livrarea fara plata.
Eu ca persoana fizica, care nu-mi pot alege furnizorul de energie eletrica si trebuie sa accept pretul impus de acesta si sicanele acestuia cu intreruperi de furnizare cand doreste, fara sa fiu anuntat in prealabil ca sa-mi distruga aparatele elctrocasnice, daca intarzii la plata o luna mi se trimite somatie de intrerupere a furnizarii energiei electrice cu amenintari de debransare si rebransare contra cost (indiferent de valoarea unei facturi), iar ei livreaza energie electrica de sute de milioane de euro care societati de la care s-ar putea sa nu mai incaseze nimic niciodata. De cate ori nu a anulat guvernul datoriile unor societati cu capital de stat sau regii (vezi regiile miniere), unitati care nu-si achita nici obligatiile catre Fondul de pensii si catre Fondul de sanatate, desi fac retineri din veniturile salariatior nu vireaza banii la fondurile de mai sus.
Cred ca Wall - Street ar trebui sa publice o lista cu datornicii statului catre bugetul statului si catre cele doua fonduri mentionate mai sus.

  Inapoi la articolul Cu ce te confrunti ca manager la stat? Curtea de Conturi, DIICOT si alte reclamatii

Setari Cookie-uri