Comentarii pe articolul Romania sta pe o mina de aur. Afla cat de mare este rezerva


nume mari

Alex la 9 Septembrie 2011, ora 09:53
Daca sunt nume mari in spatele proiectului e inca o siguranta ca nu o sa fie o teapa sunt oameni care tim mult la imaginea lor. Plus ca au anuntat ca vor imprumuta 700 de milioane de dolari pentru a incepe exploatarea, deci firma este credibila unu un offshore cum incepusera ecologistii sa spuna
Costix la 9 Septembrie 2011, ora 22:15
S-o crezi tu.
Nume mari au bagat SUA si alte tari in criza actuala care nu se va sfarsi curand.
Iar acest articol si declaratia sefului ANMR sunt publicitate pentru GCRM, adica pentru interes privat.
E ca si cum fac ceva pe societatea civila, Academia Romana, ASE si ONG-uri, intr-un cuvant pe majoritatea alegatorilor.
Exemplele exploatarilor miniere de pe plan mondial arata ca tarile respective nu s-au imbogatit, ci au ramas cu deseurile.
Bagdasar Mircea la 10 Septembrie 2011, ora 00:54
noi nu ne vindem tara , o dam degeaba
Alexm la 8 Noiembrie 2011, ora 15:23
Praf in ochii celor ce nu stiu. Gabriel resources nu poate sa dea drumul la proiect ca nu are bani in cont si de aici incearca sa atraga statul in totl felul de scamatorii ca sa poata obtine credite de la banci. O alta latura este ca GR nu poate sa plateasca taxa anuala pentru concesiune si atunci da statului actiuni care sunt umflate artificial de speculanti la bursa.
30,000 de lucri de munca? Statul roman nu a creat in ultimii 20 de ani atatea locuri de munca, cum este posibil ca o firmulita cu 5 oameni in office-ul lor din Toronto si care nu au bani de salarii si poata face asa ceva. Vise, vise si iar vise. Tara traieste numai din vise si nu vede realitatea din cauza cetii create de aceste vise. Vede ba un super zacamant de Au, ba un super zacamant de petrol, ba nu stiu ce zacamant de gaze. Suntem prea saraci ca sa visam trebuie sa muncim din greu si sa fim modesti iar atunci succesul vine sigur.
E timpul sa vedeti realul si nu ball-ul de cristal. Predictii pot sa fac si eu, inca de cele mai mari proportii si colegul meu de scoala care conduce ministerul resurselor stie asta foarte bine. Locuri de munca fara investitii mari nu pot sa fie create ori sustinute.

Numai cele bune pentru conationalii mei care viseaza. Alex

  Inapoi la articolul Romania sta pe o mina de aur. Afla cat de mare este rezerva

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile