Comentarii pe articolul Top 10 destinatii cu cea mai buna reputatie. Bucurestiul bate Londra


Putin Probabil

Tache Dragos Adrian la 9 Septembrie 2011, ora 10:33
Imi este foarte greu sa cred asa ceva. Poate ca asta este un articol comandat politic.
Am fost cu varul din america acum 3 zile, sa vizitam Palatul Parlamentului.... Am luat turul cel mai complet de 45 de lei cu ghid in limba engleza. Ne-a preluat o duduie Ramona, care nu stia nici macar inaltimea usilor din Palatul Parlamentului.
In momentul cand am facut o pauza de toaleta, varul cu sotia, s-au dus la toaleta, pe care puteai sa o gasesti si pe intuneric dupa miros.... La intoarcere mi-au zis ca nu au gasit hartie igenica, sau altceva case sa poata fi folosit in acest scop, ei nefiind obisnuiti sa foloseasca pietris sau frunze, precum poporul roman.
In momentul in care am atras atentia ghidei ramona, a zis ca daca nu tac din gura, cheama paza si ma elimina din tur..., oare la fel se procedeaza si la Buckingam?
Lisa Mona la 9 Septembrie 2011, ora 12:30
subscriu!!!
Radu Iulian la 9 Septembrie 2011, ora 13:24
Nu ai dreptate, la capitolul cazare Bucuresti sta ff. bine. Sunt hoteluri de cea mai buna calitate si toti strainii (umbalti pe la toate marile hoteluri din lume) cu care am lucrat au fost incantati de conditii si personal (la Marriott, Howard Johnson, Rin Grand, Intercontinental, Crowne Plaza).
Asta cu Palatul Parlamentului e alta problema, te cred. E vorba de "profesionalismul" celor care ne conduc...

  Inapoi la articolul Top 10 destinatii cu cea mai buna reputatie. Bucurestiul bate Londra

Setari Cookie-uri