Comentarii pe articolul Tanarul care vinde cosuri de gunoi catre IKEA si Metro


Tanarul care vinde cosuri de gunoi catre IKEA si Metro

Antal Ionut la 12 Septembrie 2011, ora 21:32
Interesant,m-ar interesa ce ar presupune un parteneriat.
Sergiu la 14 Septembrie 2011, ora 09:39
nu prea am ce sa zic decat: bravooooooooooooooooo si tine-o tot asa. ia-le banii la sta ca si ei ne iau noua multi de tot.
foarte tare omu! a stiut sa fructifice la maxim o lege noua.
bafta in continuare
Bogdan la 16 Septembrie 2011, ora 13:56
Ce sa spun, atat timp cat companii de genul IKEA si METRO fac achizitii de cosuri cu valoare de sub 10 euro, putem spune multe despre sistemul de achizitii si mai ales despre ceea ce isi doreste romanul: ieftin si mult. Prea putine firme pun accent pe calitatea produsului si garantia acordata. Eu ii doresc mult succes.
Alina la 16 Septembrie 2011, ora 14:34
Foarte buna idee. Incepe sa se aplice ceva cu cap si in Romania!
la 18 Septembrie 2011, ora 16:29
Este ce asteptam demult, inca de la revolutie. Ar fi bine daca toate primariile din Romania sar implica in colectarea selectiva a deseurilor, dar si preluarea lor de catre firme specializate cu masini special echpate pentru fiecare tip de deseuri, ca in tarile dezvoltate. Populatia inca nu intelege, colectarea selectiva inseamna: o mai buna gestionare si procesare a deseurilor de orice fel, disparitia acelor gropi de gunoi care ne sufoca.

  Inapoi la articolul Tanarul care vinde cosuri de gunoi catre IKEA si Metro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile