Comentarii pe articolul BNR reactioneaza dur la declaratiile lui Patriciu


BNR reactioneaza dur la declaratiile lui Patriciu

Florinel Marian Sgardea la 15 Septembrie 2011, ora 18:05
Reactia BNR mi se pare corecta. Este fundamentatat si nu este diluata de aprecierile de prost gust ale D-lui Patriciu.
Sima Ileana la 15 Septembrie 2011, ora 18:59
BNR are dreptate. Fara politica BNR, totul ar fi fost altfel: mult mai rau. Dl Patriciu vede lucrurile din alt punct de vedere, altul oricum decat interesul national.
Dinca Eugenia la 15 Septembrie 2011, ora 20:14
Da , in banci este un "haos"aparent. Stiu cei care tin in miini aceasta afacere profitabila. Banci la colt de strada, mai multe decit "aprozarele". Sistem bancar ermetizat. Smecherii fara margini, ascunse cu grija. Personal angajat "incisiv" daca ai indrazneala sa ceri vreun drept si "mieros" pina la extrem ca sa te pacaleasca sa faci un credit , un card, un cont de depuneri etc.
Nu ai cui sa te plingi, nu ai pe cine sa tragi la raspundere. Angajatele bancii, oricum s-ar numi ele (ca si functie) nu stiu decit sa deschida niste programe pe computer si atit. Nimeni nu are nici o raspundere. Sef/director de agentie si nu mai cred ca exista sucursale, fara nici o competenta de raspundere, fara a avea puterea de a lua decizii, de a rezolva probleme. Nu ai voie nici sa faci o reclamatie asa cum trebuie, asa cum stii, asa cum te doare etc. Trebuie sa completezi formulare tip, scurte, ce nu se inregistreaza intr-un registru special. Nu obtii nici un inscris oentru a face dovada unei nemultumiri. Nu ai cui sa te plingi. Extrasele de cont le primesti cum vrea banca, au comisioane cum vrea banca, modifica contractele cum vrea banca. Nu poti beneficia de interventia legala si administrarea legii printr-un act de justitie corect. Se pleaca capul in fata marilor banci, interesate sa nu isi umbreasca imaginea. O imagine falsa de binevoitor Banca Nationala a Romaniei, umbrela acestor fraude, a acestor clanuri /grupuri organizate care storc sudoarea poporului roman, care profita de saracia acestuia.
Nu agreez persoana Patriciu dar, apreciez curajul de a demasca o mica particica din mafia generala bancara indiferent de actionariatul sau.
Trebuie refacut din temelii sistemul de control asupra lor dinafara sistemului bancar care este "stat in stat", sa se supuna unor legi simple, restrictive. Puterea trebuie sa fie la indemina romanului nu a acelor grupuri de interese. In timp ce Romania a saracit, BNR, Mugur Isarescu a avut profit de nu stia ce sa faca cu acesta si au cumparat masin i de lux. Rusine acestor nemernicii!
Fiica lui Isarescu guvernator a facut la negru tranzactii imobiliare ca un tatar si acum, auzim ca face nu stiu ce afacere. Ca si Basescu presedinte si-au promovat afacerile proprii, nerusinate prin copiii lor niste "scapatati" nicidecum cei mai de soi copii de romani. Soiul lor se numeste " tata"/functia lui tata.
Este cazul sa nu mai privim la televizor si sa spunem ca nu putem face nimic, este bine sa ii dam afara pe acesti neica nimeni, parvenitii care se joaca cu destinele neamului romanesc.
C la 15 Septembrie 2011, ora 20:23
Patriciu vrea totul moca, doar pentru simplul fapt ca il cheama asa...El ar vrea pana si credite fara garantii...Asa cum a luat si Rompetrolul moca de la stat...
sa puna mana sa munceasca de-adevaratelea nu sa isi dea cu parerea, ca nu este el cel mai destept dintre pamanteni...




Muresan Ciprian la 15 Septembrie 2011, ora 21:10
BNR pare mai degraba sa fie o institutie echilibrata si capabila sa contribuie decisiv la stabilitatea economiei sau mai bine zis sa ajute prevenirea unor derapaje majore prin politica sa eficienta. Cred ca longevitatea lui mugur isarescu si a achipei sale se datoreaza in primul rand competententelor confirmate si demonstrate
Somildoc Carmen la 15 Septembrie 2011, ora 21:38
BNR este singura institutie din tara in care mai poti avea incredere si a dovedit in cei 21 de ani ca stie ce face:)
D-ul Patriciu stie "politica" propriilor buzunare,
Poate vrea sa devina guvernatorul BNR, Doamne fereste:( !
Marc la 15 Septembrie 2011, ora 22:23
Patriciu nu cred ca ar trebui sa dea lectii cuiva.A facut avere cu ajutorul altora ,cat despre BNR.....cred ca ar fi mai bine sa facem noi (ei)un sistem mai buna ca al altora nu doar sa copiem(din pacate doar asta stim).
Mihaila Fanel la 16 Septembrie 2011, ora 00:11
dl patriciu de mult ar fi trebuit sa fie condamnat ptr toate datoriile care le are inca la statul roman. acum ca il scot banii afara din casa, s-a trezit vorbind iar. dupa cate observ, el ar fi vrut ca in romania sa fie haos ca in grecia. apoi sa vina el cu cu banii lui negri sa poata face ce vrea. rusineeee.
Dumitrovici Cristinel Mugur la 16 Septembrie 2011, ora 07:42
Patriciu a iesit la rampa.... Normal ca este suparat ca BCR-ul nu i-a permis sa faca nici un artificiu ori gainarie.. Asa ca...tuna si fulgera, fiind suparat ca...prostul pe sat.... Laudabil gestul BCR de-al pune la punct!!
Teodorescu Mihai Eduard la 16 Septembrie 2011, ora 15:41
cu exceptia dnei Dinca Eugenia toti au fost pe langa subiect. se comenteaza aici daca ce a spus DP este adevarat sau nu, si din pacate ESTE.
la 16 Septembrie 2011, ora 18:26
Sunt curios cit de bine se pricepe dl Patriciu si la ...arhitectura, profesia sa de baza; faptul ca a dat " tunul" cu Rompetrol, il face sa creada ca se pricepe la orice
Iancu Nicolae la 17 Septembrie 2011, ora 11:11
BNR este cauza distrugerii economieie si saracirea cetatenilor acestei tari

  Inapoi la articolul BNR reactioneaza dur la declaratiile lui Patriciu

Setari Cookie-uri