Comentarii pe articolul Basescu: Apa de la Rosia Montana nu este toxica. Voi cere investitorilor sa o bea


minciuna mafiei

Costescu Cornel la 19 Septembrie 2011, ora 13:01
Cum poate fi proiectat la o concentratie de 5ppm proiectul rosia montana cind are bazin de decantare ceanuri. Aceasta va fi concentratia in dispersie in orase precum Cluj, Tg Mures, Sibiu, Arad, Oradea si toate orasele mai mici din Ardeal. Ceanura nu dispare nu se injumatateste ca si uraniul doar se disperseaza, daca in cafea se gaseste o concentratie mai mare de ceanura ca si in viitoarele orase infestate sa tineti cont ca e doar un produs tot ce vei minca si bea va fi infestat cu 5ppm ceanura aceasta concentratie este mortala pentru orce organism, planta.
Capacitatea de adaptare a plantelor si animalelor este imensa dar costurile in biodiversitate precum si medicale sunt mult superioare oricarui profit. Nu ne ucideti de dragul banilor.
Mafia si politicieni sunt acelas lucru nu-i intereseaza de viata copiilor vostri ci doar de profit, daca viata ta inseamna profit atunci ti-o va lua.

  Inapoi la articolul Basescu: Apa de la Rosia Montana nu este toxica. Voi cere investitorilor sa o bea

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile