Comentarii pe articolul Adio, Schengen! De ce se opune Olanda aderarii Romaniei


Olanda nu se poate asocia cu state eminamente mafiote

Marin P. la 19 Septembrie 2011, ora 13:29
Da, problema interna a Olandei a fost exprimata raspicat si cu ocazia in care a declarat statul roman ca NEFIIND UN STAT DE DREPT. Aceasta a fost practic proclamarea oficiala a statului mafiot roman. Problema interna a Olandei este simpla, un stat in care demnitatea, libertatile si drepturile omului sunt esenta si valoarea suprema, o biblie, un crez de nezdruncinat nu se poate asocia si nici permite apropierea de si contaminarea cu infectia ce se numeste Romania.
Un proverb vechi spune "Spune-mi cu cine te aduna ca sa-ti spun cine esti". La olandezi acest lucru ca si dispretul pentru ceea ce este Romania sunt luate asa cum se vede foarte in serios.
Negarea statutului de stat de drept al Romaniei nu este opera Olandei ci a gruparilor care au desfintat si ingropat in ultimii 15 ani toate functiunile unui stat de drept. Grupari precum cele din dosul Cotrocenilor conduse cu brutalitate de fostul general precoce al Elenei Ceausescu, Badea Petre si al locotenentilor sai din justitie (Adrian Bordea, Minodora Condoiu, Elena Ursulescu, Roxana Popa, Nica Monica si multi multi altii) din politie, procuratura sau din finante si cam din toate institutiile represive ale statului pot da cu siguranta explicatii pentru tot ce ni se intampla atat oriunde ne-am afisa cat si aici "acasa".
Deci mai investigati daca chiar vreti sa dati de dracul, adica de vreo grupare ca aceasta.

  Inapoi la articolul Adio, Schengen! De ce se opune Olanda aderarii Romaniei

Setari Cookie-uri