Comentarii pe articolul Cristian Constantinescu, omul PDL, respins de parlamentari la sefia asigurarilor


Momentul jafului

Mhy la 20 Septembrie 2011, ora 09:55
Este momentul jafului. Daca vreti puteti sa-l surprindeti. Trebuie doar sa cunosateti domeniul. Dl Constantinescu este un NUME in asigurari, fiind cunoscut ca om profesionist si serios, fiind si singurul de acest calibru dintre candidati.
Oamenii nostri politici insa trec cu vederea acest lucru. Nu sunt interesati sa faca altceva decat jocurile politice. Nu sunt dispusi sa renunte a orgolii si interese, chiar daca asta inseamna inca un mandat de presedinte CSA incompetent. Ce conteaza? "Noi facem regulile jocului!" - ne zambezsc in fata - "iar voi turma, vitele furajate pentru a ne vota, sunteti neputinciosi"
Ca si Dl Constantinescu ma consider un om apolitic. Detest, desconsider si dezaprob incompetenta si prostia profunda a celor care o practica asa cum o practica de 20 de ani. Asta nu inseamna ca nu vad lucruri si nu inseamna ca le trec cu vederea.
Sincer imi pare rau :( Am trait cateva luni cu speranta ca se va intampla o minune si aici am gresit.
Caruntu Gabriel la 20 Septembrie 2011, ora 12:39
Aveti mare dreptate ,
sunt in tema dar acesta este doar varful ,
nu cunosteti din interior restul ,comisione cu sacul (date rudelor si omenilor
in detrimentul truditorilor )
ETC, ETC................
Adamescu Va Conduce Piata la 20 Septembrie 2011, ora 14:23
exact, am trait ca niste prosti cu speranta ca PDL ar putea pune vreo valoare in functie... eroare, PDL ingroapa ca de obicei orice speranta si gura de oxigen si elogiaza JAFUL, SMECHERIA, SPAGA, INCOMPETENTA.

Adamescu si Mustatea VOR CONDUCE PIATA si LEGISLATIA SI VA VOR CONTROLA PE TOTI DIN PIATA ..asa ca pregatiti malaiul..:)))ca asa a hotarat marinelul de pe epava lui

  Inapoi la articolul Cristian Constantinescu, omul PDL, respins de parlamentari la sefia asigurarilor

Setari Cookie-uri