Comentarii pe articolul Ce alternative gasim pentru MacBook Air?


Daca nu aveti 1000 USD, cumparati unul de 2000 USD!!

Bacu Dorin la 20 Septembrie 2011, ora 11:07
Se intimpla ca unele analize sau articole facute de unii analisti de pe site sa fie ori inutile si denigratoare in loc sa fie incurajatoare sau cel putin apreciative pt lucrurile deosebite realizate acolo (vezi cazul articolului denigrator de ieri, cu Muzeul Antipa, care a stirnit indignarea tuturor celor care au postat comentarii la articol!), iar felul in care analiza de azi e facuta, referitoare la alternativele unul laptop cu pret mai mic de 1000 USD, pt cei ce nu doresc un MC Book Air este de-a dreptul amuzant, ca sa nu spun aiuritor.
Deci, chiar din introducerea analizei, autorul Vrabie, un fel de pasarica mica mica, spun: "daca nu sunteti dispus sa platiti cel putin 1000$ pentru un MacBook de la Apple, aflati ca exista si alternative..".. iar alternativele sint: Lenovo ThinkPad X1 - cu preturi incepind de la 1349 USD, Samsung Seria 9 - cu preturi incepind de la 999 USD si cea mai tare recomandare, pt un pret imbatabil, cu mult sub 1000 USD este Sony Vaio Z - cu preturi incepind de la 2000 USD!!!!

Pai cum naiba, daca nu am 1000 USD pt un MC Book AIr sa am 2000 USD pt un Sony Vaio Z?? Domnule Vrabie, cred ca ar trebui sa te lasi de meseria de analist/jurnalist sau editor,copiator de texte sau ce oi mai fi dumneata.. la asa analiza logica imbatabila pe de-andoaselea, nu mai e nimic de comentat in plus..

  Inapoi la articolul Ce alternative gasim pentru MacBook Air?

Setari Cookie-uri