Comentarii pe articolul Idei pentru Elena Udrea: Cum ar promova creativii de la Lowe imaginea Romaniei


Fugiti

Dansandu la 21 Septembrie 2011, ora 08:50
N-am mai vazut de mult idei atat de tembele si obediente (va rog sa observati ca nu le numesc furaciuni si lipsite de inspiratie). Dar... pentru Udrea, o nulitate si mai neinspirata ca voi, probabil ca sunt OK. Bravo, bravo. Tineti-i-o tot asa.
Andreea Mielu la 21 Septembrie 2011, ora 11:35
unele sunt chiar cool. esti pricinos si neinspirat... in plus, presupun ca oamenii aia au facut ideile asa..de fun, nu ca sa le inscrie in celebra licitatie a elenei.
Dimofte Catalin la 21 Septembrie 2011, ora 12:20
@Dansandu.
Hai sa ne intelegem. Din articol rezulta ca toata povestea a fost conceputa ca un fel de amuzament, trei oameni de la agentie jucandu-se probabil o dupa-amiaza sau doua de vara (ca tot a fost tare cald, plictiseala si cleintii in vacanta) cu niste hartii pe o masa la umbra in gradina agentiei. M-as mira ca, impreuna, sa fi "investit" in treaba asta mai mult de cateva zeci de ore, probabil putine.
Si, important - asa ca indignarea ta e cu totul nelalocul ei - nu cred ca i-a platit cineva pentru joaca asta, in niciun caz Udrea/guvernul si-n nici un caz cu zeci si sute de mii de euro din banii publici (ca si aia europeni tot bani publici sunt, btw).
Revenind la subiect, sigur, pot sa-ti placa sau nu, doar unele sau toate. As mai sublinia ca nu trebuie catusi de putin sa fii mare specialist ca sa ai o opinie; chestiile astea se presupune ca trebuie sa atraga turisti (straini) in Romania, preferabil multi, si nu doar cateva duzini de experti intr-ale advertisingului. O reclama care are nevoie de jumatate de ora de explicatii ca s-o inteleaga "prostimea" s-ar putea sa obtina premii inalte, dar la nivel practic e egala cu zero.
Mie, bunaoara, mi-au placut cel mai mult #1 si 4 (aceasta din urma are de fapt o greseala -- proiectul Patzaichin&Frolu, excelent de altfel, se cheama ROwmania, cu 'o', de la vasla, a vasli, si nu RAwmania, care ar fi "Romania aspra, bruta" -- dar sloganul Rawmania imi pare foarte bun). Atat pentru asociere, sonoritate si toate celelalte, cat mai mai ales pentru onestitate.
Spune-le, dom'le, oamenilor cinstit la ce sa se astepte -- Roughmania/Rawmania, natura si oameni interesanti, frumosi, dar in stare bruta, necizelata si chiar necivilizata... Nu-i chema in gradina carpatica plina de palmieri ca sa se trezeasca la realitate in groapa de gunoi...

Asa incat, in opinia mea, ideile celor de la Lowe -- chiar asa, oarecum "primare", lucrate insuficient, asa cum era si de asteptat in conditiile date -- oricum sunt mai interesante si mai promitatoare decat marele fass cu ifose, platit cu bani multi de guvern...

Astept insa cu mare interes comentariul d-lui Lascu.
Dan la 22 Septembrie 2011, ora 10:38
Cea cu femei frumoase e complet stupida. Ii indemni pe straini sa vina sa ne **** femeile. Super.
O sa ne mandrim cu asta pana cand o sa plece toate in afara si o sa ajungem si la capitolul asta printre ultimii.

  Inapoi la articolul Idei pentru Elena Udrea: Cum ar promova creativii de la Lowe imaginea Romaniei

Setari Cookie-uri