Comentarii pe articolul Vrei sa investesti pe bursa? 10 lucuri pe care trebuie sa le stii inainte sa tranzactionezi


tranzactii pe bursa

la 21 Septembrie 2011, ora 18:56
Ceea ce d-voastra ati explicat beletristic este important,dar eu apreciez ca ar fi mai util sa lansati o platforma practica si explicitata,spun aceasta deoarece inteleg ca prin aceasta se
doreste sa se faca si o educatie de tranzactionare.
Spre exemplificare eu as vedea aceasta astfel;
1.cum arata o strategie de functionare in raport cu suma ce o v-a trazactiona un eventual investitor?
2.Care sunt pasii reali ptr. a investi 1000 de euro?
3.care sunt actiunile profitabile in sensul atingerii tintei de profit.evident egala sau mai mare cu dobanda acordata de banci?
4.De ce brokerii cu experienta nu au curajul si transparenta sa spuna- domnule daca eu te sprijin sa tranzactionezi actiuni pe bursa timp de 1 luna in valoare de 1000euro,vom obtine un profit de 100 euro din care 25 euro sunt ai brokerului?
5.Desigur informatia costa bani,dar cred ca ar fi mai eficient ca brokerii care se respecta sa sprijine pe incepatori intrucat nimeni si nicaieri nu s-a nascut invatat-un astfel de broker ar deveni si mai de succes sa constate ca incepatorul la un moment dat l-a ajuns din urma.
6.As considera util ca pe platforma d-voastra sa existe otraducere pe intelesul tuturor a termenilor economico-financiari care guverneaza piata.investitiile pe bursa etc.
Nu stiu daca sunt in tema dar cred ca cei care detin cunostinte pot lansa o astfel de platforma,ca in matematica
care sunt ipotezele,care sunt metodele de rezolvare,cum ajung la tintele propuse,altfel mare parte din indivizi vor ramane vesnic incepatori inutili,ineficienti,si vor crede permanent ca unii profita ,iar anormalul devine din ce in ce mai des normal.
Multumesc ptr. atentie.

  Inapoi la articolul Vrei sa investesti pe bursa? 10 lucuri pe care trebuie sa le stii inainte sa tranzactionezi

Setari Cookie-uri