Comentarii pe articolul Idei pentru Elena Udrea: Cum ar promova creativii de la Lowe imaginea Romaniei


Cum ar promova imaginea Romaniei

Lazar Liliana la 22 Septembrie 2011, ora 10:09
Cred ca ar trebui sa scrieti si un articol despre pagina https://www.facebook.com/273.ro ...unde se regasesc peste 212.818 de oameni care apreciaza aceasta promovare a tarii prin postarea zilnica a fotografiilor trimise de catre noi simpli cetateni care iubim frumosul din tara noastra draga...nu am nici o legatura cu administratorul acestei pagini Magda Savuica, dar sunt impresionata de usurinta cu care a reusit sa ne coopteze in proiectul dansei....273 de locuri pe care trebuie să le vezi înainte să pleci din România....multumesc !
Monica Erenel la 27 Septembrie 2011, ora 12:09
İn ministerul turismului sunt prea multi oameni care nu au viziune in promovarea tarii peste hotare, ca sa nu mai vorbim de Elena Udrea care nu este capabila sa faca o campanie de calitate in promavarea Romaniei. Așa cum am spus mai sus nu are viziune, calitate esentiala pentru un lider.

Mai jos postez pagina mea de face-book, care deși este editata in limba turca are un scop, o misiune: misiunea de a face reclama Romaniei. Va invit sa o vizitati.
https://www.facebook.com/#!/pages/Romence-%C3%87eviri-ve-Terc%C3%BCme-Hizmetleri-Romanya-Vizesi/149207031799178

  Inapoi la articolul Idei pentru Elena Udrea: Cum ar promova creativii de la Lowe imaginea Romaniei

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile