Comentarii pe articolul Ce s-ar intampla cu economia daca 7 milioane de romani ar renunta la fumat?


Patima fumatului

Tiberiu la 26 Septembrie 2011, ora 16:24
Am 74 de ani.C-a mai mare prostie din viatza mea a fost viciul fumatului in perioda 20-44 ani.Incet viciul m-a cuprins .ajungand sa fumez 2-2,5 pachete pe zi..Pe masura ce inaintam in varsta,din cauza fumatului nu aveam alt incovenient decat faptul ca dimineatza -din ce in ce mai insistent-aveam accese de tusa.Viciul a devenit asa de pregnant incat ,fara rusine,in lipsa de tigari cerseam tigari de la colegii de serviciu.
Cu circa un an inainte de a intrerupe fumatul,cautam motivatii,interesant este ca nu frica de pierderea sanatatii a fost ce-a datatoare de ton ci economia de bani.La un calcul simplu rezulta ca la acea perioada 2xpachete Snagov a 9 lei/zi=600 lei adica doua perechi de pantofi de cea mai buna calitate (Guban)
Dupa o incercare nereusita,in urma unei raceli cu tusa de imi ieseau ochii,am intrerupt fumatul la mijlocul unui pachet de tigari(pe care l-am pastrat in sertarul biroului mai bine de un an.De atunci nu am mai pus tigara in gura,desi sotia a continuat sa fumeze (si in casa) inca 20 de ani.
In concluzie ,pentru a te lasa de acest viciu trebeuie sa-ti gasesti o motivatie solida ,de care sa te tii.

  Inapoi la articolul Ce s-ar intampla cu economia daca 7 milioane de romani ar renunta la fumat?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile