Comentarii pe articolul S-a dus si atmosfera de la Chocolat...


Advarat ca s-a dus si atmosfera de la Chocolat...

Bibo Lucian la 27 Septembrie 2011, ora 18:33
Mare adevar in cele prezentate de catre George Butunoiu in articol.
Desi era un loc in care imi placea adesea sa ma retrag, fiindca atmosfera si meniul erau pe placul meu, nu mai fusesem din primavara la Chocolat, mai precis de cand au inceput sa refaca pavajul strazii.
Sambata, 24 septembrie, m-a prins un dor de acel loc si pofta de ceva bun ... Surprizele insa, una mai neplacuta decat alta, s-au insiruit parca sa imi faca in ciuda. De la atmosfera calda si primitoare de odinioara, Chocolat a capatat o infatisare rece , distanta, artificiala, fitoasa (scuzati termenul dar se potrivete de minune) si de prost gust. Am trecut peste acest prim soc si m-am asezat la masa "mea" de la nefumatori...dar nu mai era cea fost....Agitatia si forfota, prezente de altfel si inainte , acum erau mai agresive ca oricand. Nu pot spune ca servirea a fost rea dar nici din cele mai bune. Ce am comandat insa aproape ca nu mai avea nimic cu ce fusese odinioara....Pacat, mare pacat....Nu cred ca voi mai intra pe acolo.
Daca ar fi sa imi fac un local pentru sufletul meu ,cred ca ar semnana foarte mult cu vechiul Chocolat din centrul istoric...

  Inapoi la articolul S-a dus si atmosfera de la Chocolat...

Setari Cookie-uri