Comentarii pe articolul Declaratii socante ale unui trader: Adorm sperand la inca o recesiune. Intr-un an, economiile se evapora


Adevarurile dor

Designer Life la 28 Septembrie 2011, ora 12:29
Asa recunosti un adevar, adevarul doare, doar minciuna are rolul sa-ti adoarma mintea si sa-ti induca o aparenta stare de bine.
De ce a avut curajul sa spuna acest adevar?
Nu cred ca urmarea un scop anume, probabil stia foarte bine ca oamenii nu vor reactiona in nici un fel si lucrurile isi vor urma cursul, ramanand ca dupa zece - doisprezece luni sa constate veridicitatea acestui enunt.
Privind atent masurile luate de guverne tragi usor concluzia ca economia nu se prabuseste. Doar cetateanul de rand fara minimum de cultura economica isi lichideaza economiile renuntand la investitii si cheltuind resursele financiare acumulate pentru sustinerea nivelului de trai anterior. Astfel depozitele din banci se vor transforma in credite de consum. Investitori vor ramane din ce in ce mai putini si din ce in ce mai bogati.

  Inapoi la articolul Declaratii socante ale unui trader: Adorm sperand la inca o recesiune. Intr-un an, economiile se evapora

Setari Cookie-uri