Comentarii pe articolul Primele reactii dupa inchiderea fabricii Nokia de la Cluj


nu pot fi lasati sa plece chiar asa

Adrian Mihai Florescu la 29 Septembrie 2011, ora 11:50
acum guvernul ar trebui sa intervina.
1. Cand au intrat in romania au cerut strazi, avantaje, reduceri de impozite si taxe si au obtinut toate astea. chiar daca drumul nu a fost cel mai este totusi excelent, eu fost pe acolo si nu se pot plange prea mult.

2. Banii investiti in fabrica sunt ferm convins ca investitia nua fost amortizata. aceasta decizie de miscare este sprijinita de alti factori. Imi face impresia ca au cerut anumite facilitati, poate putin extravagante iar guvernul nu a cedat.

3. avand in vedere ca da afara in jur de 2000 de persoane si faptul ca pentru a reduce costuri si nu pentru ca nu este de munca nu este etic. In aceasta situatie guvernul ar trebui sa i-a atitudine si sa oblige firma sa plteasca daunele maxime stipulate in lege plus banii de la ajutoarele oferite de stat pentru a deschide.

Asta ar face ca fabrica sa regandeasca iesirea sa din romania, sau in ultima instanta am intra in "razboi" atat cu ei cat si cu Finlanda care se opune ferm intrarii romaniei in schengenn (nu m-ar mira sa fie o mica razbunare in solidaritate cu Olanda).
Stoenescu Valentin la 29 Septembrie 2011, ora 12:33
Din ce vad eu, Nokia este una dintre cele mai nesigure si neserioase investitii - asa le-au facut si germanilor la Bochum - au obtinut ajutor de stat din partea Germaniei, li s-au dat o gramada de facilitati, etc. si totusi au plecat pe nepusa masa.
Cred ca ar trebui sa boicotam si noi Nokia, sa nu mai cumparam telefoane si accesorii Nokia - avem alternative o gramada
In acelasi timp insa, cred ca guvernul asta a lu' boc, ar trebui sa se miste si sa discute cu samsung, lg, etc despre posibilitatea de a veni in Romania - infrastructura exista, forta de munca deasemenea, ar fi plug& play pt oricine ar veni la Jucu

  Inapoi la articolul Primele reactii dupa inchiderea fabricii Nokia de la Cluj

Setari Cookie-uri