Comentarii pe articolul Primele reactii dupa inchiderea fabricii Nokia de la Cluj


SCHENGEN

Lungu Leonard Mircea la 29 Septembrie 2011, ora 12:27
Inchiderea fabricii NOKIA de la JUCU este, in primul rand, o reactie a statelor occidentale impotriva exportului de tigani si incapacitatii institutiilor statului roman pentru diminuarea fenomenului imigrationist. Reactia a doua state civilizate -OLANDA SI FINLANDA- este firesca impotriva actiunilor concertate ale chiar statului roman impotriva principiilor stipulate chiar in Tratatul de Aderare: LIBERATEA CIRCULATIEI BUNURILOR SI SERVICIILOR. In ceea ce priveste LIBERTATEA DE MISCARE A CETATENILOR EUROPENI, liberatatea celui de langa mine se intinde pana acolo unde interesele mele legale, precum si drepturile si liberatile cetatenesti ale mele sau ale tale -conferite prin Constitutia europeana si nationala, nu imi sunt / nu ne sunt incalcate sau batjocorite de catre tigani/nomazi. Si Ministerul Afacerilor Externe din Romania este implicat si nu poate spune ca in aceasta perioada " nu a mancat usturoi ".
Retineti: efectul de domino va continua si in privinta altor state occidentale afectate de tiganii romani.
Academia Romana TREBUIE SA REZISTE presiunilor cercurilor politice SI/SAU MAFIEI TIGANESTI privind eliminarea din DEX a termenului de TIGAN.

  Inapoi la articolul Primele reactii dupa inchiderea fabricii Nokia de la Cluj

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile