Comentarii pe articolul Panica si corelare: Bursa se prabuseste la un minim nemaiatins de doi ani [UPDATE 2]


Warren buffett

Gabriel la 16 Iulie 2008, ora 00:54
Warren buffett
Sa fie acesta unul din momentele preferate ale marilor investitori de valoare care dupa cum declara WARREN BUFFETT in 1974 ca se simte ca un maniac sexual intr-un harem cu femei frumoase. Caderi mari ale bursei sunt ca niste binecuvantari pt cei care cauta VALOAREA si stiu sa astepte cu calm pana ce MISTER MARKET VA TERMINA DE VOTAT, pe termen scurt MARIA SA MARKET voteza, in schimb pe termen lung cantareste. RABDARE SI IAR RABDARE.
Stefan Muresan la 16 Iulie 2008, ora 13:03
Se poate sa fie unul din acele momente ... insa poti sa fii maniac sexual intr-un harem, dar sa suferi de impotenta ;)
Oricum, nu as da 2 milioane de dolari sa stau cu moshul la masa ca sa-mi spuna poanta asta ;)

P.S.
MISTER MARKET isi vede de ale lui, noi ne agitam degeaba. Parerea mea ;)
Gabriel la 16 Iulie 2008, ora 21:57
In acea perioda BUFFETT nu era deloc ipotent din punct de vedere material vazand ca a devenit cel mai bogat om din lume,dupa vreo 20 ani,daca nu gresesc.Sunt de acord cu tine ca ne agitam degeaba,degeaba doar daca vindem in momente de panica ca acestea.Pt cei care cauta valoarea cred ca acesta este momentul sa intre pe piata si sa plateasca 50-60bani pt a avea pe viitor 1leu,dar cine are taria de a cumpara cand toata lumea vinde.Doar INVESTITORII si mai putin speculatorii.2 mil$ sunt multi si ar fi fost mai bine cheltuiti in scopuri caritabile,dar...
Beatris Vuis la 17 Iulie 2008, ora 09:12
Nu mai fiti "pareristi", mergeti pe fapte concrete. Prabusirea bursei este un lucru firesc. Face parte dintr-un ciclu de evolutie pe care marii investitori il cunosc........fiti siguri ca nimic nu dispare, nimic nu apare , ci totul se transforma.....asa e si cu capitalul .
Nu fiti lacomi, ci destepti....,priviti cu ochii mintii!
Gabriel la 17 Iulie 2008, ora 19:38
Multumesc pt sfat Beatris, scurt si la subiect.

  Inapoi la articolul Panica si corelare: Bursa se prabuseste la un minim nemaiatins de doi ani [UPDATE 2]