Comentarii pe articolul Ce poate sa faca Romania pentru a rezista unui faliment al Greciei?


Greci au pietre, maslini si capre nu aur, argint, petrol, etc. ca noi

Paunescu Niki la 29 Septembrie 2011, ora 21:38
Simplu. Relansarea exploatarilor bogatiilor naturale de catre statul roman. Renegocierea si desecretizarea TUTUROR CONTRACTELOR PAGUBOASE incheiate pana acum si incheierea in termeni favorabili Romaniei, sau si mai simplu o noua NATIONALIZARE . Pedepsirea tuturor celor vinovati, dovediti, ca au incheiat contracte in defavoarea statului, prin confiscarea tuturor bunurilor pe care le detin ei si familiile lor si bineinteles munca silnica la scos aur, carbune sare, etc. din minele .
Daca avem atatea bogatii in subsolul tarii credeti ca daca am vrea sa ne imprumutam bani pt. inceperea exploatarilor si am garanta cu aceste bogatii, bancile ne-ar refuza? La cate avem ar trebui sa stam ca arabii cu petrolul lor, "sa jucam table si sa crestem capre" nu sa ne fie frica ca vom avea soarta Greciei. Cei ce spun acest lucru ori sunt prosti, ori si mai rau TRADATORI DE NEAM SI TARA, pt. ca prin aceste afirmatii vor sa abata atentia cetatenilor de la adevar si sa-i faca sa se bucure ca nu s-au taiat pensii, salarii, etc. Unde esti tu Tepes Doamne?

  Inapoi la articolul Ce poate sa faca Romania pentru a rezista unui faliment al Greciei?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile