Comentarii pe articolul Roubini, catre Europa: Opriti cacofonia!


Considerati ca recomandarile lui Roubini ar putea duce la depasirea crizei datoriilor suverane?

la 1 Octombrie 2011, ora 19:20
- in primul rand constat ca nu doriti un comentariu ci un raspuns cu da sau nu ! - asta nu este o pozitie democratica
ori stie toata lumea ca dupa ce au fost distrusi sefii de stat care erau promotorii intoarcerii la sistemul bretton woods /1944- etalon aur , si momentan li sa pus batista pe tambelele rusilor si chinejilor, care au cam aceeasi pozitie, este evident ca toata aceasta bulibaseala asezonata cu declaratii ale unor " crocodili" plangaciosi" - gen soros cunoscut ca cel mai mare speculant din istorie care a dat o lovitura puternica lirei sterline acum cativa ani- este clar ca au pus tunurile pe euro pana il desfiinteaza. momentan sunt cateva tari care sunt vizate sa revina la monedele nationale, deci slabirea monedei euro. argument : desi romania nu sta mai bine decat tarile vizate ,ea nu este pomenita intrucat nu a trecut la euro; de asemeni romania nu are voie sa aibe o rezerva de aur mai mare de 110 tone- iar aurul din subsol va dispare si el pana in 2020, luand drumul fed- deci nu mai prezinta nici un pericol . papusarii actiunii sunt proprietarii fed, care conduc si fmi si cfr , si care nu le convin sa existe o moneda paralela cu aceeasi putere, mai ales ca ei au obtinut sa tipareasca usd dupa cum vor muschii lor ( vezi cazul de asta vara cand au dat drumul la tiparnita in graba , omitand sa insereze in procesul de tiparire si o matrita cu un element de siguranta - rebutand cca 100 tone de usd. oricum dai aurul si ramai cu hartia- rebut sau nerebut.
Kerekes Stefan la 2 Octombrie 2011, ora 08:05
corect!
speculantii==hoti=bancheri=economisti gen roubini si nu numai=trintori=politicieni si altele asemenea, care cauta sa puna mina pe bani fara sa munceasca
adevarul pur, fara menajamente.
Om De Rand la 3 Octombrie 2011, ora 09:32
Nu pot sa nu observ pozitia de disperare pe care o afiseaza marii 'moguli' ai lumii: "Salvati bancile !!!!!!! Capitalizati-le, blindati-le, ... face-ti orice ca bancile sa fie protejate!!!!" Bancile s-au transformat in placa turnanta a vietii terestre, nimeni nu se mai gandeste cum sa ajute oamenii. Orice vint care bate spre banci trebuie oprit, orice luare de pozitie impotriva acestor institutii de concentrare a capitalului trebuie innabusita din fasa.... Cred ca falimentul bancar este cea mai buna metoda de iesire din criza. Oamenii isi pot linisti apetitul pentru bani (niste hirtii fara prea ma re valoare, de altfel) si se pot concentra catre invatatura, catre munca si creatie. Bancile sunt asemenea unui cancer: pacalesc organismul care le hraneste pina cind il acapareaza complet si apoi il distrug. Lasa-ti bancile sa moara (cele care merita)!

  Inapoi la articolul Roubini, catre Europa: Opriti cacofonia!

Setari Cookie-uri