Comentarii pe articolul FMI pune la dispozitia Romaniei inca 480 mil. euro


Asa gandesc majoritatea cetatenilor romani

Popescu Mihaela la 3 Octombrie 2011, ora 13:57
Oare unde se scurg milioanele de euro pe care poporul roman va trebui sa le plateasca?? Normal ar fi sa se investeasca in dezvoltarea agriculturii, a industriei pentru a se crea locuri de munca, prntru a se diminua somajul, pentru a se ridica macar putin nivelul de trai al marii majoritati a romanilor, caci in drumuri si sosele se tot investeste, enorm de multe si cu rezultate nesatisfacatoare, iar decat sa se faca parcuri de distractii si stadioane mai bine s-ar mai construi gradinite pentru copii.
Pentru plata bugetarilor ar trebui sa se urmareasca sa se recupereze datoriile marilor investitori romani si sa se mai diminueze macar cu 20% cheltuielile senatorilor si parlamentarilor, caci si ei primesc acele sume fabuloase raportate la salariile minime tot din bugetul statului.
Cu deosebita stima pentru conducerea acestui ziar si cu rugamintea de a se publica deoarece asa gandeste majoritatea cetatenilor romani.

  Inapoi la articolul FMI pune la dispozitia Romaniei inca 480 mil. euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile