Comentarii pe articolul Apple a lansat un nou telefon. NU e iPhone 5! Sunteti dezamagiti?


Telefon de telefon

Agrigoroaei Sorin la 5 Octombrie 2011, ora 09:35
Jalnic. E singurul cuvint ce pot spune despre ultima nascocire a celor de la fabrica de mere. Lipsa de imaginatie, sau lipsa de bani ? Adica se anunta super-telefonul lu' peste versiune 5, si de iesit iasa numai versiunea 4 cu ceva imbunatatiri, si re-botezat 4S !!! Se pare ca sint in "pauza de inspiratie". Astept noua versiune curat 5, si nu tentative...
Booghi_Man la 5 Octombrie 2011, ora 11:51
Incerc sa fiu obiectiv si sa nu ma duc in nici o directie pro sau anti iPhone.
Sunt posesor de iPhone 4 si nu am de gand sa il schimb cu iPhone 4S.
In primul rand nimeni de la Apple nu a anuntat iPhone 5. Aceastea au fost zvonurile lansate de specialisti sau nu.
Designul si mai ales calitatea materialelor si a imbinarilor la iPhone 4 sunt exceptionale. Nu cred ca exista la acest moment pe piata un aparat atat de bine lucrat. Poate Xperia Arc, dar nu ajunge totusi la acest nivel.
Hardware, da, sunt altii peste iPhone chiar si peste 4S. Siri mi se pare o functie foarte misto dar inutila pentru baietzasii de cartier care si-au luat iPhone ca sa aibe ce scoate pe masa. Este o functie inutila pentru cineva nevorbitor de limba engleza.
Per total iPhoneul are si plusuri dar si minusuri insa nu am de gand sa il upgradez la 4S. Mai ales in conditiile in care prin lansarea iOS5 si posibilitatea de update pe toate modelele iPhone, singurele diferente vor fi doar la nivel de procesor si camera foto.

  Inapoi la articolul Apple a lansat un nou telefon. NU e iPhone 5! Sunteti dezamagiti?

Setari Cookie-uri