Comentarii pe articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?


Nemtii vor sa se intoarca la marca.

Liviu-Mario Mares la 5 Octombrie 2011, ora 15:07
Sunt de acord sa se intoarca deoarece Deutsche Mark este simbolul Deutschland-lui. Euro este o moneda de globalizare si nu reprezinta natiunea germana.Nu, numai oamenii care nu au studii gandesc asa,se afla si oameni din elita germana care sustin intoarcerea la moneda nationala. Editorialul de mai sus mi se pare tendentios.
Pardutiu Mircea Alexandru la 6 Octombrie 2011, ora 04:39
Nemti si-au dorit de pe vremea inperiului roman, de cand erau goti, sa cucereasca Europa, lucru pentru care au purtat nenumarate razboaie sangeroase, dar nici unul castigat cu trofeul suprem, cucerirea intregii Europe. Culmea acum au cucerit-o fara varsare de sange, iar ce este mai interesant ca pot sa o pastreze daca mizeaza in continuare pe euro, cu un efort semnificativ in sakvarea ei. Asta presupune si introducerea disciplinei nemtesti in Europa "cucerita". La fel pot sa o piarda pentru cateva generati sau pentru totdeauna, daca sa intorc la marca, ei se vor salva relativ usor, dar nu vor mai fi invingatori, pentru ca lumea nu va uita acest lucru. Altcineva, poate Franta isi va asuma rolul de salvator al Europei, cu rezultate indoielnice referitoare la succes, pentru ca le lipseste rigoarea Germaniei si chiar resursele acesteia. Oricum viitorul pentru noi este acelasi, nu ne vom putea schimba locul de la rascrucea de vanturi incare ne aflam si sa ne apucam sa invatam limba rusa pentru ca salvarea Europei, va avea si victime..
Asteptam, sa vedem ce o mai fi.

  Inapoi la articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile