Comentarii pe articolul Apartament in Bucuresti sau casa langa oras: Cum iti alegi locuinta?


Riscuri de analizat

Serban Dan la 5 Octombrie 2011, ora 15:44
Buna ziua, din experienta proprie pot spune ca o locuinta in afara Bucurestiului este mult mai avantajoasa cu cateva observatii, bineinteles. Trebuie tinut cont de cateva detalii cum ar fi utilitatile. Spre exemplificare se poate ca din dorinta de a dezvolta zona, investitorii sa treaca peste posibilitatile zonei ajungandu-se la situatii in care sa se construiasca blocuri fara canalizare, cu alimentare de apa de la puturi forate iar alimentarea electrica cu fluctuatii mari de tensiune ceea ce face ca fara stabilizator de tensiune sa nu poti avea confortul functionarii centralei termice din dotarea casei/ apartamentului.
Deasemeni, prin bunavointa forurilor locale se poate construi fara a se mai tine cont de POT, PUZ etc. Rezulta cartiere la fel de inghesuite, cu apartamente mici care sunt ieftine, nu prin faptul ca in perioada de criza preturile scad, ci prin faptul ca se micsoreaza suprafetele utile ale apartamentelor. In concluzie, atentie mare la ceea ce cumparati, mai ales in Popesti Leordeni.

  Inapoi la articolul Apartament in Bucuresti sau casa langa oras: Cum iti alegi locuinta?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile