Comentarii pe articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?


NEMTII vor rescrie istoria Europei contemporane..!

la 5 Octombrie 2011, ora 18:01
Noi cei care am cunoscut direct, -personal am participat daramarea zidului Berlinului si anterior in Caer am reprezentat o industrie romaneasca infloritoare colaborand cu ambele state Germane, - sunt increditat ca UE este un fiasco al capitalismului american sub conducerea Bil.....si GERMANIA ar trebui sa decida urgent revenirea la marca germana si sa se desprinda fara regrete de UE; totodata aliindu-se cu viitori previzibili lideri mondiali...sa revenim la NOIRMALITATEA celui de al 3-lea val....- cu sanse non beligerante..
Pentru detalii stau la dispozitia celor VERTICALI...
Aristide Buzuloiu
Nastase Iulian la 5 Octombrie 2011, ora 21:56
rescriu nemtii isoria cu bani imprumutati de la greci... HA HA
Este un banc : Imprumuta-mi 100 $
Nu am decit 75$ Bine atunci Imi datorezi 25 $ . Asa si cu nemtii si cu Grecia SI probabil cu intreaga Europa. sunt o gramada de exemple de afaceri facute cu banii" Executatului silit" Rusine Panaramelor
Ghitescu Teodor la 7 Octombrie 2011, ora 11:49
Germanii inteleg foarte bine caracterul neocolonialist al UE si rolul monedei unice de domninatie a tuturor statelor de catre detinatorii finantelor mondiale. Numai ca nu ii va consulta nimeni oficial. Toate hotararile referitoare la evolutiile economice, financiare si sociale, vor fi dictate guvernelor obediente ale tarilor europene de catre "elite" prin FMI; BM si alte structuri, asa cum se intampla si in Romania ultimilor 20 de ani!
Guvernantii au decis aderarea la NATO, UE, etc., contra vanzarii resurselor economice ale tarii catre companiile transnationale cu influenta in UE, fara sa cosulte populatia prin referendum, asa cum ar fi normal. Nici aderarea la euro a Romaniei nu a fost decisa prin consultarea populatiei. Asa arata "democratia" autocratica de tip occidental!
Aristide Buzuloiu a surprins foarte bine fenomenul!
Savulescu George la 13 Octombrie 2011, ora 13:33
F.bune si corecte comentariile anterioare ( Dl Aristide B si Teodor G. )

Nu prea mai am de comentat decat acea veche anecdota de pe vremea CAER-ului
CAND LA MOSCOVA PLOUA LA BUCURESTI SE RIDICA UMBRELA ( CHIAR DACA NU PLOUA )

Azi s-a schimbat doar Head office-ul Bruxelles in loc de Moscova .

  Inapoi la articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?

Setari Cookie-uri