Comentarii pe articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?


Babilonul Europei...

Dr.Med.Jabben Doina la 6 Octombrie 2011, ora 21:08
Doamnelor si Domnilor,
ce este de fapt Europa comuna ? un fel de Babilon, biblic, unde sau adunat tari cu limbi si mentalitati diferite, in speranta ca vor deveni omogeni.. si sau gindit ei, sa -si fac un cont comun bancar..
Germania fiind mult mai dezvoltata decit alte tari, are misiunea grea sa plateasca mai mult decit alte tari....
dar iata ca o prima tara la orizont are datorii imense ( chiar si Germania are vre-o 2 bilioane de datorii )si trebuie scoasa din namol...cu " sprijin comun financiar ", vor urma si alte tari cu acelasi diagnostic : Datorii..
cind e vorba de datorii, stiti proverbul : frate ca frate, dar brinza, e pe bani...nemtii se vor satura sa tot plateasca...
daca grecii ar fi pastrat Moneda lor, azi nu ar fi falimentari..
numai prin turism, primeau destula valuta straina,..

Europa comuna se v-a dezmembra, , moneda Nationala v-a intra nepoftita
dar mult dorita..
pe usa.
la 9 Octombrie 2011, ora 18:33
Daca ar fi un babilon ar fi simplu , dar eu cred ca e ceva mai grav acest concept de UE . Eu cred ca toata acesta masinatiune a fost pusa de cateva minti bolnave de Bancheri care au reusit sa induca in eroare guvernele europene, care acum se vad in imposibila postura de indreptare a lucrurilor deoarece marii bancheri au ascuns banii iar acum nu mai au cu ce sa se joace pe piata ( banii sant jucariile cele mai ravnite de bancheri). Reintoarcerea la monezile nationale nu va fi departe . Am vrut sa copiem modelul de peste ocean SUA, nu se poate. Statele unite sant o multime de populatii care nu au o indentitate foarte clara ca in europa si de aceia sa reusit mentinerea unei monezi unice. In europa este imposibil de a crea acest lucru.

  Inapoi la articolul Nemtii vor sa se intoarca la marca. Ce parere aveti?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile