Comentarii pe articolul Ocupati Wall Street-ul! Se clatina capitalismul?


Noua Ordine Mondiala INCEPE

Ciubotariu Ciprian Marcel la 7 Octombrie 2011, ora 14:52
este inceputul sfarsitului si un nou inceput.
Alex la 7 Octombrie 2011, ora 17:10
america s-a contaminat cu socialism. se va duce de rapa. noile puteri capitaliste, china si rusia, isi freaca mainile de bucurie.
la 7 Octombrie 2011, ora 18:05
Totul se misca intr-o spirala. Vom reveni la un comunism cu o alta fata, dar nu stim cum va fi aceasta fata pentru noi cei de rand.
Oprisan Milu la 7 Octombrie 2011, ora 20:21
Plusvaloarea reprezinta diferenta dintre valoarea creata de un muncitor in timpul muncii prestate si salariul primit si reflecta astfel gradul exploatarii capitaliste .
Marx
Firescu la 7 Octombrie 2011, ora 20:48
cand si la noi?este nevoie de solidariate cine militeaza pentru aceasta?
Firescu la 7 Octombrie 2011, ora 20:51
de acord cu punctul de vedere al al dumneravoastra.
Filip Marius la 8 Octombrie 2011, ora 20:58
stiam ca aici se va ajunge! capitalismul a fost de la inceput un esec, si se pare ca abia acum lumea si-a dat seama. auzi tu porcarie! CAPITAL STRAIN! de unde au acei oameni capital? din furat?
de unde? nimeni nu-si pune intrebarea! au furat au subjugat si au mintit o lume intreaga! dar astea se vor termina! avem nevoie de un regim stabil si bine pus la punct, legi sigure si oameni competenti! exemplul chinei! comunista asa cume dar ii merge bine! deci....... tot comunismul e mai bun....... fara prostitutie si bani castigati din nimik ....... ma alatur anticapitalistilor! si daca vor trage in oameni vor fi mai rau ca cei din comunism ....... vor incalca flagrant drepturile omului slogan cu care ne-au mintit atatia ani! si aici e deja finalul capitalismului!
la 9 Octombrie 2011, ora 18:13
ma inscriu si eu in postarile voastre , aveti ffff multa dreptate , se cere cu repeziciune o alta ordine mondiala , crearea unei alt fel de societati , o societate care sa indeplineasca cerintele actuale ale populatiei globale. Capitalismul ( lacomia bancherilor) au dus fara echivoc la degradarea lui . Singurii care au sesizat ca o schimbare graduala lenta este in folosul omului au fost chinezii si rusii dar si acestia au prins gustul imbogatirii rapide (lacomia) si vor sfarsi si ele in haos daca nu se iau masuri urgente, (cititi si postarile pe temele bancilor)
Mikiduta la 10 Octombrie 2011, ora 08:57
noua ordine mondiala? sunteti naivi daca va imaginati ca aceasta noua ordine va face ceva in sprijinul omului de rand. se reaseaza puterea . atata tot. potentatii lumii vor sa controleze intreaga planeta. veti fi martorii unei noi forme de sclavagism. comunismul ne-a dat o lectie pe care n-am invatat-o. ca unii sunt mai egali decat altii. asa a fost mereu, asa va fi mereu. doar la alte dimensiuni acum. dumnezeu sa ne ajute.

  Inapoi la articolul Ocupati Wall Street-ul! Se clatina capitalismul?

Setari Cookie-uri