Comentarii pe articolul CUTREMUR IN BANKING: Vor statele europene sa salveze bancile?


Salvarea bancilor sau cum sa se descurce singure....

Pavalascu Cristiana la 7 Octombrie 2011, ora 17:55
Daca bancile vor fi salvate de guverne, bineinteles tot din banii contribuabililior sau asa cum se spune in articol, tot pe spatele contribuabilului ca doar nu este un capat de tara....cine ne va salva pe noi ? Cum vor reusi guvernele sa ne salveze pe noi de banci? Oare nu conteaza ca la un credit acordat o banca incaseaza din comisioane, dobanda, etc, mai mult de 3/4 din suma totala pe care trebuie sa o plateasca nefericitul care si-a dorit o casa, o masina, in mod special un nivel de confort mai ridicat?
Daca calculam corect vom vedea salariile enorme acordate expatilor, angajarile cu nemiluita facute cu pile si relatii, sediile aparute ca ciupercile dupa ploaie, publicitatea facuta ca sa fie mai in fata ca concurenta? Aici s-au dus banii si nu pe creditele neperformante, sau poate ca da dar pe cele de sute de mii sau milioane de euro acordate pe imobile mult supraevaluate.
Poate ca ar trebui sa fie lasate sa se descurce singure asa cum o facem si noi. Pe noi guvernele cum ne ajuta?
Anda Tene la 8 Octombrie 2011, ora 21:28
PE NOI NU NE AJUTA, DAR DACA NOI CRAPAM, EI CE VOR FACE ATUNCI?
(BANCILE)
MIZEAZA, POATE, PE FAPTUL CA NU VOM CRAPA TOTI ODATA, CEEA CE E ADEVARAT, INSA, PANA LA URMA, OR SA NE TRANSFORME IN IOBAGI SI TOT ACOLO VOM AJUNGE.
ORICUM, SUNTEM PREA MULTI PE PLANETA, NU? IAR ROMANII, DRAGII DE EI, VOR FI PRINTRE PRIMII - INCLUSIV EU- CARE S-O PARAEEASCA IN M I Z E R I E.
Marinescu Gabriel Iulian la 10 Octombrie 2011, ora 07:55
Guvernele ar trebui sa spuna ce banci au fost salvate pe buzunarul contribuabilului, asa incat si contribuabilul sa mearga la banca sa CEARA sa fie salvat...
Nu se rezolva nimiic, din pacate traim niste vremuri in care orice, dar absolut orice are un pret, un corespondent in bani...

  Inapoi la articolul CUTREMUR IN BANKING: Vor statele europene sa salveze bancile?

Setari Cookie-uri