Comentarii pe articolul Primarul comunei Jucu: Ma asteptam ca Nokia sa ramana cel putin 15-20 de ani. Daca se razgandeste?


Cati bani....an de an si nu se vede nimic !

Iamandi Ionel la 8 Octombrie 2011, ora 19:42
8 milioane lei plus impozite de 2 milioane lei . Facand un calcul mic,raportat la suma de 8 milioane (80 miliarde) ,cred ca este o suma aproximativa an de an...si nu se vede construit nimic,decat vreo 2 ulite asfaltate. Aceasta situatie cred ca este in toate satele ,fura taranii primari de rup .
Cetatean Al Comunei Jucu la 11 Noiembrie 2011, ora 12:39
Stimate domnule Iamandi Ionel ,sunt locuitor al comunei Jucu si va invit cu mare drag in comuna sa vedeti cu ochii dumneavoastra realizarile ce s-au finalizat precum si cele aflate in executie, cele 2 ulite asfaltate (asa cum spuneti dumneavoastra ) sunt in realitate aproximativ 19 km din care 9km deja finalizati iar restul se afla in executie , pe langa asfaltare s-au mai finalizat un centru medical , un centu cultural , un sediu administrativ , un stadion de fotbal ,parculete de joaca si odihna in fiecare localitate a comunei , extinderi ale retelelor de apa , ale retelelor de iluminat public ,reabilitarea scolilor din intreaga comuna , pietruiri la toate drumurile neasfaltate si alte obiective aflate in executie , precum : scoala cu 12 sali de clasa in localitate Jucu de Sus , Gradinita cu program prelungit in loc Jucu de Sus , retea de canalizare in localitatile Jucu de Mijloc -Jucu Herghelie, stadion cu 4000 locuri in Jucu de Sus , Reabilitare camin cultural in localitatea Gadalin , extinderea sediul administrativ. Cam acestea ar fi realizarile mai importante ale comunei Jucu din ultimi 4ani asa ca pe viitor inainte de a face afirmatii va rog sa aveti bunavbointa de a va informa in prealabil.
Cu respect un cetatean al Comunei Jucu !

  Inapoi la articolul Primarul comunei Jucu: Ma asteptam ca Nokia sa ramana cel putin 15-20 de ani. Daca se razgandeste?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile