Comentarii pe articolul Primarul comunei Jucu: Ma asteptam ca Nokia sa ramana cel putin 15-20 de ani. Daca se razgandeste?


Cati bani....an de an si nu se vede nimic !

Iamandi Ionel la 8 Octombrie 2011, ora 19:42
8 milioane lei plus impozite de 2 milioane lei . Facand un calcul mic,raportat la suma de 8 milioane (80 miliarde) ,cred ca este o suma aproximativa an de an...si nu se vede construit nimic,decat vreo 2 ulite asfaltate. Aceasta situatie cred ca este in toate satele ,fura taranii primari de rup .
Cetatean Al Comunei Jucu la 11 Noiembrie 2011, ora 12:39
Stimate domnule Iamandi Ionel ,sunt locuitor al comunei Jucu si va invit cu mare drag in comuna sa vedeti cu ochii dumneavoastra realizarile ce s-au finalizat precum si cele aflate in executie, cele 2 ulite asfaltate (asa cum spuneti dumneavoastra ) sunt in realitate aproximativ 19 km din care 9km deja finalizati iar restul se afla in executie , pe langa asfaltare s-au mai finalizat un centru medical , un centu cultural , un sediu administrativ , un stadion de fotbal ,parculete de joaca si odihna in fiecare localitate a comunei , extinderi ale retelelor de apa , ale retelelor de iluminat public ,reabilitarea scolilor din intreaga comuna , pietruiri la toate drumurile neasfaltate si alte obiective aflate in executie , precum : scoala cu 12 sali de clasa in localitate Jucu de Sus , Gradinita cu program prelungit in loc Jucu de Sus , retea de canalizare in localitatile Jucu de Mijloc -Jucu Herghelie, stadion cu 4000 locuri in Jucu de Sus , Reabilitare camin cultural in localitatea Gadalin , extinderea sediul administrativ. Cam acestea ar fi realizarile mai importante ale comunei Jucu din ultimi 4ani asa ca pe viitor inainte de a face afirmatii va rog sa aveti bunavbointa de a va informa in prealabil.
Cu respect un cetatean al Comunei Jucu !

  Inapoi la articolul Primarul comunei Jucu: Ma asteptam ca Nokia sa ramana cel putin 15-20 de ani. Daca se razgandeste?

Setari Cookie-uri