Comentarii pe articolul Primarul comunei Jucu: Ma asteptam ca Nokia sa ramana cel putin 15-20 de ani. Daca se razgandeste?


dar ai facut ceva ca sa se razgandeasca?

Mihaela Panaitescu la 9 Octombrie 2011, ora 21:05
dar ai facut ceva ca sa se razgandeasca...Mister Pojar?Am citit un articol in care ziceau ca exista un oras german in China.A venit un neamt acolo intr-un orasel si a infiintat o fabrica.Guvernul chinez si autoritatile locale i-au pus toate facilitatile la dispozitie, i-au dat tot ceea ce a cerut.Le-au facut si carciumi pe tipic german cu bere si carnati cu varza, mancarea lor favorita..desigur lucratorii erau chinezi dar conducerea era formata din vreo 100 de nemti. la radio dadeau muzica germana si au infiintat si o scoala cu invatamant in limba germana.Matale, in afara de faptul ca sperai sa stea 20 de ani si te-ai bucurat ca-ti plateau taxele ce ai intreprins ca sa-i faci sa se simta bine si sa vrea sa ramana??
La ce va trebuia stadion la Jucu?? Trebuia sa va dati peste cap sa le faceti pista aia de aeroport daca de ea aveau nevoie...nu stadion!!

  Inapoi la articolul Primarul comunei Jucu: Ma asteptam ca Nokia sa ramana cel putin 15-20 de ani. Daca se razgandeste?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile