Comentarii pe articolul Cat te costa un parlamentar? Vezi aici cheltuielile Camerei Deputatilor


Parlamentarii costa mult prea scump...

Cucu Adrian-Constantin la 13 Octombrie 2011, ora 11:41
Parlamentar = parlare + mentire. Ei vorbesc si mint foarte mult, in schimb nu fac nimic concret pentru reconstructia economica si durabila a acestei tari. Eu propun reformarea Parlamentului Romananiei. Din cei aproximativ 476 de parlamentari eu as plafona numarul la maxim 250, nu 300 cat se discuta candva. Deasemena trebuie facuta o distrinctie clara intre un politician si un om de afaceri pentru ca in Romania acesti termeni sunt sinonimi iar acest lucru dauneaza grav competitivitatii economice romanesti.
PS: dragii nostri politicieni daca nu va faceti treaba dati-va demisia si lasati-ne in pace.
Agrigoroaei Sorin la 13 Octombrie 2011, ora 12:38
Da' de unde si pina inde sa-si deie demisiile din fotoliile lor caldutze si din salariul lor asa de frumusel ca sfideaza criza !!! De ce sa renunte la ce le place lor cel mai mult sa faca, adica sa spuna minciuni, si sa scoata tot felul de legi aberante, adica sa nu-i intereseze deloc binele tarii ci numai sa-si umfle buzunarele lor cu propriile afaceri. Pai cum sa nu le convina sa frece fotoliile si sa doarma in Parlament sau sa joace tot felul jocuri pe laptop in timpul sedintelor ?! Si chiar daca numarul lor ar fi mai mic, daca sint incompetenti tot degeaba...
Cucu Adrian-Constantin la 13 Octombrie 2011, ora 13:42
Da, asa e. Insa pana nu scapam de raul acesta care trebuie scos din radacina nu va fi bine niciodata in Romania. Capuse, paraziti, incompetenti, cumetrii, afaceri cu statul roman, bani facuti la negru, trafic cu retele de cersetorie samd. Pai de ce credeti dvs. ca baietii de la parcare sunt tolerati de politie ? Pentru ca luna de luna sefii din Politie si alte structuri primesc plicul alb cu "bonus", cu care isi suplimenteaza salariul insuficient oricum.

  Inapoi la articolul Cat te costa un parlamentar? Vezi aici cheltuielile Camerei Deputatilor

Setari Cookie-uri