Comentarii pe articolul Cat te costa un parlamentar? Vezi aici cheltuielile Camerei Deputatilor


150.000 de euro de parlamentar?

Pantilie Radu-Gabriel la 13 Octombrie 2011, ora 11:57
Si macar daca ar scoate niste legi cat de cat coerente.Pt ca pana acum au scos numai aberatii....tampenie dupa tampenie si o lege mai aberanta decat alta.Cateodata ai senzatia ca sunt antiromani,sabotori ,infractori si nicidecum pusi sa lucreze pt populatia tarii care ii plateste
Agrigoroaei Sorin la 13 Octombrie 2011, ora 12:32
As dori sa corectez un mic element din fraza de mai sus, citez "Cateodata ai senzatia ca sunt antiromani,sabotori ,infractori si nicidecum pusi sa lucreze pt populatia tarii care ii plateste", respectiv nu "citeodata..." ci corect ar fi "PERMANENT...". Pentru ca dau o dovada de incapacitate de a conduce tara, si pe deasupra mai cheltuie si o groaza de bani. Si sa mai spui ca sintem in plina criza !!!
la 13 Octombrie 2011, ora 12:47
Pentru a avea un termen de comparatie, va rog sa-i cereti Excelentitudinii - Sale, D-lui Ministru FUNERIU sa va dea media cheltuielilor/ capita cu profesorii sai din Preuniversitar (care toti au studii superioare) !!!
la 13 Octombrie 2011, ora 13:35
Atat de mult ? Este enorm de mult pentru un parlamentar care voteaza la indicatia sefului de grup ce arata degetul in sus sau in jos. Se face comparatie cu Germania sau alte state, dar ce populatie are Germania si care este PIB-ul / locuitor si apoi mai discutam de costurile pentru un parlamentar.Si mai intreb salariile parlamentarilor cu cat au scazut. In toate tarile europene salariile parlamentarilor au scazut cu 5-10% numai la noi au scazut salariile si pensiile muritorilor de rand. Vreau raspunsul la intrebarea cu scaderea salariilor parlamentarilor, guvernantilor si chiar a presedintelui. Au cerut sa fim solidari, dardin cate se observa tot plebea este cea care plateste. Este acel proverb ,, Banul la ban trage si paduche la rrom , adica cei care au bani in timp de criza se imbogatesc, pe cand multimea saraceste si mai mult.

  Inapoi la articolul Cat te costa un parlamentar? Vezi aici cheltuielile Camerei Deputatilor

Setari Cookie-uri