Comentarii pe articolul Cat te costa un parlamentar? Vezi aici cheltuielile Camerei Deputatilor


minciuni real e pe luna

Costescu Cornel la 13 Octombrie 2011, ora 12:44
costurile cu locatia casa poporului 1 miliard euro anual
deplasarile, diurnele, bani pentru birourile parlamentare(doar 30% din bani primiti pentru birourile parlamentare sunt justificati cu acte -- asta da frauda)
paraziti mai au si alte activitati platite tot din banul nostru -- invatamant, justitie, consili de administratie, au firme care liciteaza lucrari ale statului roman -- seamana a mafie.
ultima clara situatie de tip mafiot e ROSIA MONTANA au mituit aia tot presa politicieni tot ce le poate opri proiectul chiar daca viitorul copiiilor va fi moartea banul mafiei e mai important.
Mafioti parlamentari, ministri, presedinte precum si copiii lor reprezinta aproape 60% din buget. Mentionez ca aceste clanuri mafioate au salari precum si facilitati care depasesc ca si coantum 1000 de salariati cu studi superioare. o retributie de 10.000 lei data unui universitar mafiot si 800 lei unui profesor face o medie interesanta a invatamantului romanesc dar sunt bugerari amandoi.
De mafie nu scapi ea va scapa de copiii tai cu ceanura.

  Inapoi la articolul Cat te costa un parlamentar? Vezi aici cheltuielile Camerei Deputatilor

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile