Comentarii pe articolul Cine este in spatele protestelor de pe Wall Street: Miliardarul George Soros?


Cine credeti.......ca este????

Adrian Trandafir la 14 Octombrie 2011, ora 14:48
......in spatele tuturor acestor protestatari este FOAMEA ! ! !
....haideti sa fim seriosi,chiar nu vrea nimeni sa recunoasca realitatea din viata celor 99% ,categorie din care si eu fac parte????
...oamenii au iesit in strada si nu vor pleca deoarece nu mai au bani/job-uri/speranta/perspectiva....din simplul motiv ca acesti zisi afaceristi de 1% au acaparat tot si culmea....sunt si in pozitia de a decide/emite legile care guverneaza aceasta lume.
....sistemul trebuie sa se schimbe deoarece nu mai functioneaza conform regulilor din capitalism.....trebuiau bancile lasate sa pice...nu sa le sustina prin taxe impuse tot celor exploatati.
.....camataria cu acte trebuie sa dispara deoarece bancile asta fac si sunt convins ca daca cei 99% se hotarasc sa falimenteze o banca mergand toti sa-si retraga banii pe care ii tin in conturile respectivei banci....nimeni,dar nimeni nu o poate salva....nici macar SUA.....
.....nu este normal ca desi toti si-au mutat fabricile in Asia deoarece forta de munca este ieftina, produsele se scumpesc pe zi ce trece...deoarece profitul afaceristilor trebuie sa fie cat mai mare si intr-un paradis fiscal......ei ce ofera tarilor/comunitatilor de pe urma carora se imbogatesc????
...notiunea de valoare adaugata nu mai atrage pe nimeni....toti vor bani din speculatii si camatarie,iar cand vine timpul sa plateasca impozitul pe care-l datoreaza statului....gaseste o schema sa scoata banii din tara sau....pacaleste un amarat sa-i "cumpere" compania si....gata....asta se numeste "business man"?????
.....si ai nostrii au invatat repede cum este capitalismul si....se pricep al dracului de bine la "business"

  Inapoi la articolul Cine este in spatele protestelor de pe Wall Street: Miliardarul George Soros?

Setari Cookie-uri