Comentarii pe articolul Unde e CORUPTIE, Romania nu poate lipsi! Vezi topul tarilor imorale


Franta, campioana coruptiei

Musca Claudiu la 16 Octombrie 2011, ora 12:43
Ce parere ai de Franta, Razvane? N-a existat presedinte in ultimii 30 de ani sa nu fie bagat pana in gat in afaceri necurate: Giscard D'Estain, Miterrand, Chirac, acum Sarkozy... Sa nu mai vorbim de prim-ministrii (unul s-a sinucis-Beregovoi) altul doi ani cu suspendare - Juppe care acum e ministru de externe si da lectii de justitie, Villepin si lista ar putea continua). Curios pe ce loc a iesit Franta!
Angela Merkel ne critica cu ardoare revolutionara. Ca suntem corupti si n-avem ce cauta in Schengen. In acelasi timp isi apara cu aceeasi fervoare ministrul apararii zum Guttenberg care a plagiat lucrarea sa de doctorat. Nu numai ca a plagiat-o dar a mai si mintit pe deasupra sustinand ca n-a facut-o. Pana la urma adevarul s-a demonstrat si Gutenberg a demisionat. Nu stiu daca asta poate fi numita coruptie dar cu siguranta nu e cinste si onoare. Helmut Kohl, Berlusconi, Bertie Ahern si lista ar putea continua, Razvane!

  Inapoi la articolul Unde e CORUPTIE, Romania nu poate lipsi! Vezi topul tarilor imorale

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile