Comentarii pe articolul A luat mita de la subalterni: Seful ANOFM, retinut de DNA


Dl. Bian Silviu - Spagar cu...traditie!

Marcel Moltean la 16 Octombrie 2011, ora 12:50
Ziua Buna!
Stiti... Dl. Bian Silviu e de fapt spagar cu traditie ! Il cunosc inca de cand era sef ANJOFM la Alba Iulia. NU EZITA sa se laude pritenilor si cunoscutilor, cu ceva de genul: (citat) ... Pai ciubuc numa' 3 milioane?? Nu-i nimica. 30 de milioane dom'le ! Si azi probabil ca cineva mai "de sus" s-a saturat de el si s-a hotarat sa-l scoata din joc ! Folosindu-sede "pacatele" sale. Nu e sigur ca va face puscarie - asa-i pe scena politica romaneasca - uite dosarul, nu-i dosarul, uite puscaria, nu-i puscaria . Doar un subiect de constrangere si santaj... PUTEM FACE PARIU ca nu va intra la puscarie ! CINE PARIAZA ?!?
In alta ordine de idei....
Dl. Bian e un politician "veros" numai. Adica e numai vorba si promisiunile de capul sau, LA FAPTE e cam...zero ! Este doar un "bun povestior" nimic' mai mult ! Promisiuni cu gramada, fara acoperire. Cine l-a cunoscut aici la Alba, stie ce caracter discutabil are dansul. Pe scena politica cam asa ceva se cauta... Bine ca, cariera sa s-a incheiat acum cu "matza prinsa in sac". De asemenea politicieni avem nevoie, nu ??

  Inapoi la articolul A luat mita de la subalterni: Seful ANOFM, retinut de DNA

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile