Comentarii pe articolul Huidu a provocat un accident pe DN 1 [Update 2]


Un fanfaron.........

la 16 Octombrie 2011, ora 14:16
Acest om este un fanfaron plin de sine care nu-si cunoaste lungul nasului si se supraestimeaza ! Si-a facut o vocatie din exploatarea greselilor (omenesti) ale celorlalti tragind si foloase materiale consistente din acest lucru. Spunea cineva : ciind nu poti sa creezi ceva de valoare - fa-te critic .
Ionel Ceaus la 16 Octombrie 2011, ora 14:33
ce ma uimeste,citind articolul,ca nu ati dat amanunte despre marca masinii lui huiduitul.era foarte important.cat despre ce o sa se intample...ca doar...e romania...tzara ro...mortii sunt de vina.
la 16 Octombrie 2011, ora 14:42
O emisiune discutabila pe care o conduce aceasta persoana, lipsita de vocatie gazetareasca,,,Dupa accidentul pe care l-a avut cu schiurile, de ce i-a mai trebuit sa se urce la volan?! In mod normal, ar fi trebuit sa dea examen din nou pt obtinerea permisului,,,
Enache la 16 Octombrie 2011, ora 15:48
Ce aveti domnule cu saracul om?????nu vedeti ca se tin scai necazurile de el!!!!Romani rautaciosi.........eu una il apreciez nespus de mult pe acest om, va deranjeaza cumva ca este ffffffff inteligent????Dumnezeu sa-l ajute sa scape si din aceasta problema.
Pasescu Ilie-Marius la 16 Octombrie 2011, ora 17:00
Nu am nimic personal cu el,fiecare face ce se pricepe mai bine insa tind sa cred ca l-au cam ajuns blestemele celor pe care ii facea de ras la TV.
Ioan Kovaci la 16 Octombrie 2011, ora 19:50
Nu blestemele l-au ajuns ci prostia din capul lui face ravagii.A scapat anul trecut de accidentul de la ski, ar fi trebuit sa zica mersi si sa o ia ca pe un semn divin si sa realizeze si el ca e un antitalent si un prost.Daca era un nimeni si era tratat in Romania era mort de mult.Si cine stie, poate era mai bine decat sa omoare oameni nevinovati doar pt ca e el antitalent si la ski si la sofat,dar are bani si masina mare. Si poate a si ramas cu sechele la cap in urma ciocnirii cu pomul si nu era chiar indicat sa conduca si daca totusi a facut-o trebuia sa fie atent.Oricum o sa scape ca si multi alti din astia cu bani si fite,o sa ia 2 ani cu suspendare pt omor din imprudenta, si o sa iese din nou pe sosele sa mai omoare in continuare niste nevinovati
Coman Iulian la 16 Octombrie 2011, ora 20:58
Eu ma intreb totusi daca de la accidentul de schi mai avea dreptul de a conduce pt ca s-a vazut si la Cronica Carcotasilor ca omul avea ceva probleme la nivelul neuronilor! Trebuie sa plateasca idiscutabil pt aceste 2 victime , nu are nici o scuza tinand cont ca mai era si familia in masina! Imi place "CC" multe momente din aceasta misiune fiind exceptionale!

  Inapoi la articolul Huidu a provocat un accident pe DN 1 [Update 2]

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile