Comentarii pe articolul Sofatul este un joc pentru romani, dar ai o singura fisa


o populatie blazata

la 17 Octombrie 2011, ora 09:44
Comentariile anterioare accepta starea de fapt. Desi situatia retelei nationale de drumuri constituie o cauza principala a accidentelor (nu sunt separate sensurile de mers, mai ales in portiunile periculoase) implicarea politiei este de fatada. De la stationarile nepermise, depasirile coloanei la semafor, pana la depasirea vitezei admise pe sosele constatam absenta celor de la rutiera. S-au pus camere si nu s-a auzit de contributia acestora la penalizarea celor care nu respecta legea. Renuntam la sistemul cu puncte de penalizare pentru ineficenta, dar nu realizam ca el a fost aplicat defectuos, cu scapari - cum se poate explica acel caz cu n amenzi acumulate... In fiecare zi intalnesc aceleasi incalcari ale regulamentului pe o portiune de cativa km, depasirea coloanei, trecerea prin stanga refugiului ratb, virarea dreapta de pe banda din stanga s.a. Unde este contributia Politiei la reglementarea traficului?
Da, educarea soferilor, introducerea de metode avansate - gen simulatoare, pot contribui la inbunatatirea atitudinii soferilor.

  Inapoi la articolul Sofatul este un joc pentru romani, dar ai o singura fisa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile