Comentarii pe articolul Un an de foc pentru bancheri: Cum se evapora profitul sistemului?


Fiecare pasare piere pe limba ei

Constantin Ion la 19 Octombrie 2011, ora 08:08
Da,asa este o zicala din popor care se poate aplica la multe lucruri din viata noastra cotidiana.
Nici pana astazi nu se stie cine si mai ales de ce incepand cu anul 2008 s-au majorat nepermis de mult dobanzile la credite in Romania,cine a dat tonul,daca nu cumva acordul de la Viena cu mentinerea finantarilor ptr.Romania nu a fost inceputul.Presa trebuie sa mai analizeze subiectul.
Sigur a inceput criza peste ocean,dar inca nu avea nici-o legatura cu Romania.
Bancile au vrut sa ne ia si zilele si acum lipsa lor de viziune si goana dupa profit se intoarce impotriva lor.
Si acum dobanzile sunt mari in Romania,de aceea bugetul de stat are inca deficit.Cu dobanzi mari nu se poate vorbi de crestere economica cu toata vina guvernantilor..
Eu cred ca vom asista la unele demisii la Erste,BCR si probabil si la alte banci.Sa nu uitam ca la Unicredit-Tiriac nu s-au distribuit dividende de foarte multi ani.
Deocamdata pe la banci bate vantul,clientii romani s-au desteptat,nu mai iau credite cu orice pret,ghiseele sunt goale cu putine exceptii iar promotiile la creditele ptr.nevoi temporare sunt ca si cum nu ar fi.In rest,numai restrictii si hartiologie nedorita.

  Inapoi la articolul Un an de foc pentru bancheri: Cum se evapora profitul sistemului?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile