Comentarii pe articolul Povestea unui trader de succes: Cand bursele devin mai fascinante decat medicina


Impresii dupa Primul curs - 15-21 oct 2011

Remus la 19 Octombrie 2011, ora 12:59
Am participat la primul curs (si inca mai particip la ora actuala).
Abia astept al doi-lea curs!

De ce? Desi cochetez cu analiza tehnica de ceva vreme, si ma credeam mediu catre avansat, totusi cursul d-lui Dologa este "altceva". Mi-am dat seama ca formatiunile de grafic (triunghi, fanion, etc.) ce le studiasem pana acum este pentru "baby traders".
Cursurile de analiza tehica ce le-am intalnit pana acum, mi-am dat seama abia acum, transmit informatii de incepator beginner, si aceste informatii ar trebui sa fie gratuite.

'nea Mircea - imi permit sa ii spun asa deoarece este foarte prietenos - are o abordare foarte realista si atinge detalii pe care le gasesti in carti groase, si chiar sfaturi personale pe care NU le gasesti nicaieri. Aceste informatii sunt "aur pe pamant", cum ii place sa spuna, si te diferentiaza de baby traders, de aceea dupa aceste cursuri ma simt intr-adevar, in sfarsit, intermediate.

Recomand cu caldura, daca nu ai participat la cursul 1, nu ratati sansa 2 din perioada urmatoare. Eu sigur o sa fiu pe acolo.
Danny la 19 Octombrie 2011, ora 21:06
Stii vorba aia, ca daca vrei sa fii lup trebuie sa alergi cu lupii. DIn pacate foarte multa informatie financiara este superficiala si te transforma in "hrana pentru lupi". Dl. Dologa este un profesionist adevarat care a reusit sa imbine cercetarea fundamentala cu aplicarea practica a conceptelor. Studiul fara un mentor calificat este de foarte multe ori sortit esecului deoarece presupune mult timp, dedicatie si perseverenta din partea investitorului sau a traderului. Nu este o cale usoara de urmat. Experienta practica si meticulozitatea eleganta a analizelor si pedagogiei doctorului Dologa il recomanda ca pe unul dintre putinii care predau cu profesionalism intr-un domeniu de nisa. Intr-o piata plina de vraci exista, in sfarsit, un doctor.

  Inapoi la articolul Povestea unui trader de succes: Cand bursele devin mai fascinante decat medicina

Setari Cookie-uri