Comentarii pe articolul Minime istorice la Bursa. Este timpul sa investim?


Hai la piata

Marius Fatu la 17 Iulie 2008, ora 09:06
Hai la piata
Evident este timpus sa cumperi. Important este insa, ceea ce nu spune nici un analist, adica ce anume sa cumperi. Actiunile vor creste pentru ca este cursul firesc al lucrurilor. In opinia mea, perioada asta de timp este dedicata insa doar jucatorilor adevarati; nu recomand sa va aruncati pe piata decat daca aveti bani multi si va permite-ti sa asteptati macar un an dupa achizitie.
Cristina Calin la 17 Iulie 2008, ora 09:42
Multumim pentru sfat ! oricum am gresit zic eu, pentru ca in momentul in care am vazut ca are loc o scadere a actiunilor nu mi-am impus un "prag" de retragere, am crezut ca este o scadere de scurta durata si a fost o adevarata cadere a bursei. Acum nu am decat sa astept o revenire :),mai ales ca nu fac parte dintre jucatorii adevarati ! :)). Daca dumneavoastra ziceti ca in cel putin un an lucrurile se vor indrepta... e bine !! Pe jucatorii astia mai mitiei ii sfatuiti sa cumpere si ei putin ??!! Oricum ce s-a intamplat e o lectie importanta !
Marius Fatu la 24 Iulie 2008, ora 01:37
Nu. Categoric nu trebuie sa cumpere. Bursa dezamageste mereu investitorii mici. Numai cand te joci cu sume de peste sute de mii de euro simti ca merita. Cei mici au imobiliarele si importurile din China. Totusi daca ai bani si nu vrei un castig senzational e mult mai bine pe bursa decat la orice banca dar, ma repet, putina actiune si satisfactii mai mari gasesti tot in investitiile imobiliare si China:). Sorry.

  Inapoi la articolul Minime istorice la Bursa. Este timpul sa investim?

Setari Cookie-uri