Comentarii pe articolul Ai comisioane mari la extragere? Vezi cele mai ieftine carduri de debit


ING

la 19 Octombrie 2011, ora 14:32
Dar ING ce nu va platit si nu a fost inclus in TOP???? ING nu cred ca nu este o banca mica si neimportanta, mai ales ca ING are cardul de debit START, care nu are nici-un fel de comision, nici de administrare,nici retragere, nici depundere, ( si pe langa asta se pot depunde bani pana la ora 23:00!!). Asta demonstreaza inca odata doua lucruri, neprofesionalism si promovarea anumitor branduri
la 19 Octombrie 2011, ora 22:18
Dupa ce am luat teapa la o asigurare (dupa 5 ani , in care am depus peste 5000 lei, am aflat ca de fapt , daca ii retrag, imi dau 3000 lei, desi imi spusesera initial ca fodul va creste! Asa ca, sa nu mai aud de ING !
D D la 20 Octombrie 2011, ora 01:44
De curiozitate, contul curent atasat cardului ING cam ce comision are? Cumva grasut de tot? ;)
Branzei Nelu Florin la 27 Octombrie 2011, ora 09:56
...asigurarea de viata de care ati beneficiat a fost pe o perioada de timp mult mai mare, iar dumneavoastra ati reziliat inainte de termen, deci dumneavoastra nu v-ati tinut de cuvant...tipic romanesc, in schimb olandezii vi-au oferit protectie...pe care initial ati dorit-o! Mai mult confundati asigurarile de viata cu bancile...va spun cinstit ca nu au nici o legatura...in final va intreb: daca ati rezilia inainte de termen sa zicem un contract de telefonie mobila ce se intampla...? Va raspund tot eu: platiti valoarea contractului pana la capat,chiar daca reziliati inainte...deci sa recapitulam: ati fost si asigurat si ati primit si bani inapoi pentru sanatatea dumneavoastra...la un RCA ce va da o alta companie dupa 3 ani...eu cred ca dezinformati public!!!

  Inapoi la articolul Ai comisioane mari la extragere? Vezi cele mai ieftine carduri de debit

Setari Cookie-uri